Google Nexus 7"
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Re: Google Nexus 7"
uz netreba riesit, uz mi hlasi OTA update
a podla tohoto videa si nedokazes dat spat original fw a zariadenie dostat do takeho stavu ako ked si ho prvy krat zapol? original image (4.1.2) stiahnes tu > https://developers.google.com/android/nexus/images
//edit: kua odmazali fw 4.1.2.. ale nastastie som si ho este vcera stiahol, takze ak chces mozem ti ho niekde uploadnut
a podla tohoto videa si nedokazes dat spat original fw a zariadenie dostat do takeho stavu ako ked si ho prvy krat zapol? original image (4.1.2) stiahnes tu > https://developers.google.com/android/nexus/images
//edit: kua odmazali fw 4.1.2.. ale nastastie som si ho este vcera stiahol, takze ak chces mozem ti ho niekde uploadnut
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
original firmware mi je na nic. mal som spraveny nandroid backup so vsetkymi nastaveniami a aplikaciami. nic uz, budem musiet nejak tie zmeny prezit
- glirpi
- Používateľ
No fajn, tak som si nasiel trocha casu a dal update. Ty hovoris, ze krok spat, ja som naopak vcelku spokojny. Widgety uz na lock screene (zatial iba 3, ale urcite ich bude viac), profily a spominany rychly pristup k nastaveniam z horneho stavoveho riadku. Mimochodom.. ak ho potiahnes zo stredu nalavo, vysunies notifikacny panel, ale skus ho stiahnut dole viac od stredu doprava, kludne aj jednym prstom podla mna fajn riesenie (a mas tam aj vstup do nastaveni). takze vymislene to je dobre a tie dva prsty je blud.. je iba potiahnutie od stredu na lavo a napravo.
Este som si vsimol v nastaveniach display > daydream. Daju sa tam zvolit hodiny ako analogove tak digitalne, nejaka colors + par widgetov (currents, photoframe, photo table).. pripada mi to ako novy mod, ktory sa ma zobrazit a do ktoreho sa tablet prepne na zaklade moznosti: ak je v docku, ak sa nabija alebo v oboch pripadoch.
no a nove, plne hodiny sa mne pozdavaju viac ako tie bodkovane
\\edit: celkom fajn je uplna zmena ui na klasicky tablet (lista dole, back, home, task na lavo hodiny, ikony' notifikacie na pravo) zmenou parametru ro.sf.lcd_density=xxx na 160 v subore system > build.prop vid: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1749501
Este som si vsimol v nastaveniach display > daydream. Daju sa tam zvolit hodiny ako analogove tak digitalne, nejaka colors + par widgetov (currents, photoframe, photo table).. pripada mi to ako novy mod, ktory sa ma zobrazit a do ktoreho sa tablet prepne na zaklade moznosti: ak je v docku, ak sa nabija alebo v oboch pripadoch.
no a nove, plne hodiny sa mne pozdavaju viac ako tie bodkovane
\\edit: celkom fajn je uplna zmena ui na klasicky tablet (lista dole, back, home, task na lavo hodiny, ikony' notifikacie na pravo) zmenou parametru ro.sf.lcd_density=xxx na 160 v subore system > build.prop vid: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1749501
- killswitch
- VIP
ano, mas pravdu, ze to ide aj jednym prstom uplne vpravo. dik za tip. kazdopadne mi to pride nelogicke. chcel by som to mat tak ako na telefone alebo tak ako to maju alternativne romky, ze tie nastavenia mas hore po stiahnuti notifikacnej listy. proste vsetko v jednej.
widgety na lockscreene su imo dost fail. ak ziadny nechces, tak aj tak ti tam na kraji na chvilu zasvieti ten border, co je dost rusive. plus zatial sa tam daju dat veci ako kalendar, maily a podobne. naozaj nechcem aby mi niekto cital moje maily bez odomknutia zariadenia.
zatial mi to pride tak, ze nam google vnucuje nieco, co vedia externe aplikacie tisic krat lepsie. keby to aspon islo vypnut alebo nejak customizovat. netvrdim, ze to je nieco strasne, ale kazi to celkovy dojem z pouzivania. teda aspon mne. pockam tyzden, ake romky sa objavia na xda a flashnem tam nieco pouzitelnejsie.
holt pokrok nezastavim a jedine co mi ostava je bud takto frflat alebo sa prisposobit
widgety na lockscreene su imo dost fail. ak ziadny nechces, tak aj tak ti tam na kraji na chvilu zasvieti ten border, co je dost rusive. plus zatial sa tam daju dat veci ako kalendar, maily a podobne. naozaj nechcem aby mi niekto cital moje maily bez odomknutia zariadenia.
zatial mi to pride tak, ze nam google vnucuje nieco, co vedia externe aplikacie tisic krat lepsie. keby to aspon islo vypnut alebo nejak customizovat. netvrdim, ze to je nieco strasne, ale kazi to celkovy dojem z pouzivania. teda aspon mne. pockam tyzden, ake romky sa objavia na xda a flashnem tam nieco pouzitelnejsie.
holt pokrok nezastavim a jedine co mi ostava je bud takto frflat alebo sa prisposobit
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 13:10
google nexus 7
zdravim kamarat ma nablaznil teda nechal som sa, lebo som chcel nahradit svoj mobil -iba koli tomu ze nema wifi- popripade kupit notebook- lebo stary stoji za h....- a zaujalo ma niečo medzi tym a to google nexus 7 16gb, zevraj je to slusna masina rychla aky mate nazor na nu vy? paci sa mi na nom celkom cena.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: google nexus 7
ja ho mám, je to proste tlstý mobil a tablety nikdy nič iné ani nie sú
všetko ide ako má, akurát moc nepoteší nepodpora adobe flash priamo v defaulte...
by ma zaujímalo kde tí vývojári žijú
hlavné mínus je podľa mňa iba 16GB karta kedže to nejde nijak rozšíriť
a zase 32GB verzia nemá moc ľudovú cenu, by ma zaujímalo aká fleška stojí skoro 80e pri kapacite 16GB
a rýchlosť nieje žiadna sláva pritom
ja to používam ako čítačku ekníh
všetko ide ako má, akurát moc nepoteší nepodpora adobe flash priamo v defaulte...
by ma zaujímalo kde tí vývojári žijú
hlavné mínus je podľa mňa iba 16GB karta kedže to nejde nijak rozšíriť
a zase 32GB verzia nemá moc ľudovú cenu, by ma zaujímalo aká fleška stojí skoro 80e pri kapacite 16GB
a rýchlosť nieje žiadna sláva pritom
ja to používam ako čítačku ekníh
Spoiler: ukázať
-
- Čierna listina bazáru
ja by som to chcel iba ako taku "stanicu" na prehliadanie webu, par hier, sem tam nejaky film v posteli aby som nemusel sediet pri pc , ale dopriat si komfort, a na prehliadanie je teda fajn?
btw. zabudol som sa spytat cez to sa da aj skypovat a robit videohovory?
- killswitch
- VIP
inak toto ja mam vyriesene tak, ze defaultne pouzivam chrome, ale pokial je na stranke flash video, ktore musim silou mocou vidiet, tak to cez Flashify poslem do Firefoxu. takze no big deal.dexter napísal:všetko ide ako má, akurát moc nepoteší nepodpora adobe flash priamo v defaulte...
co sa tyka kapacity, tak sa to da vyriesit OTG kablom a nejakym softom typu Nexus media importer a pod..
- glirpi
- Používateľ
co sa mojho nazoru na nexusa 7 tyka, mozem iba odporucit. za tu cenu co ma je to skvela hracka. podla mna aj svizna nakolko som mal par tabletov. ano, nevyhodou je nemoznost rozsirenia o sd karty, ale ja osobne to nepotrebujem. a ako pise @killswitch riesenie tu je. flash mi tak isto nijako nechyba. na internet (socialne siete), hry a prezeranie filmov nielen v posteli je to velmi rozumne riesenie. skype a videohovory idu.martinkf napísal:ja by som to chcel iba ako taku "stanicu" na prehliadanie webu, par hier, sem tam nejaky film v posteli aby som nemusel sediet pri pc , ale dopriat si komfort, a na prehliadanie je teda fajn?
-
- Čierna listina bazáru
dakujem za priaznivu odpoved glirpi tak si ho snad zaobstaram pod stromček
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Skype. A samozrejme sa to neda, teda aktualna verzia sa neda, kedze to nema datovy modul. Ak pozadujes mobilny net, tak si musis pockat kym sa k nam dostane 3G verzia, ktoru vydali pred par dnami v USA.
-
- Čierna listina bazáru
este mam otazku da sa na to dat program sopcast a pozerat livestreamy anglickej futbalovej ligy napr.? nie su tam ziadne problemy s tym? neskusali ste? diky
- glirpi
- Používateľ
nemam odkusane, ale vyzera to tak, ze nebudes mat ziadny problem. priamo sopcast ma aplikaciu na to pre android
http://www.sopcast.com/docs/android.html
http://www.sopcast.com/docs/android.html
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Ahoj zaradim to sem,aj ked by bolo mozno lepsie to hodit do ineho topicu,keby nieco tak poprosim presunut.
Mam taky problem, mam google nexus 7 wifi, a jeden problem s pripojenim na wifi a to ten, ze ked som u priatelky tak pri pripajani na wifi mi sice vyhlada siet, zadam heslo (spravne,tam chyba nebude) dam pripojit sa, ale nic to nerobi, len sa to dlho pripaja bez vysledku, pritom ma doma este jeden notebook ktory sa na wifi pripoji bez problemov. U mna doma sa s nexusom pripojim na wifi bez problemov. Kde moze byt chyba ? Dakujem
Edit:/dam vediet este typ routru, dnes ma pozvala na obed tak sa pozrem co je to za masinu
Mam taky problem, mam google nexus 7 wifi, a jeden problem s pripojenim na wifi a to ten, ze ked som u priatelky tak pri pripajani na wifi mi sice vyhlada siet, zadam heslo (spravne,tam chyba nebude) dam pripojit sa, ale nic to nerobi, len sa to dlho pripaja bez vysledku, pritom ma doma este jeden notebook ktory sa na wifi pripoji bez problemov. U mna doma sa s nexusom pripojim na wifi bez problemov. Kde moze byt chyba ? Dakujem
Edit:/dam vediet este typ routru, dnes ma pozvala na obed tak sa pozrem co je to za masinu