Čaute,
neviete niekde nejaký slovenský shop kde by sa dali kúpiť key caps na klávesnicu? Ale na membránovú. alebo aj zahraničný obchod, mám totiž novú klávesnicu a je membránová (genius imperator gx gaming) a potrebujem na W A S D nejaký cap, zatial tam mam cez hrubú obojstrannú pásku nalepený lesklý papier ale nieje to ono... potrebujem ich hlavne farebne odlíšiť a najlepšie by bolo ak by to bol aj iný materiál.
Poprípade ak máte nápad ako to urobiť bez poškodenia pôvodných kláves sem s ním, zatial ma napadlo len ich prestriekať gumou v spreji (plasti dip) ale neoplatí sa mi dať 18€ za 400ml sprej ktorý mi vydrží na 2 metre štvr. a nastriekam s ním 4-6 kláves...
WASD Key CAPS
Re: WASD Key CAPS
Kvapka farby ? Pripadne steny tlacitka by nestacili, tou obojstrannou paskou (su aj tenke) a nan farebny papier.
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
Nieco taketo? http://www.prospektor.sk/Materialy/Alum ... piaca.html Ale urcite by si to musel potom este prelakovat, lebo ta folia asi bude dost tenka. O to lepsie by sa s nou ale pracovalo. Do toho laku by si mohol primiesat drobne ciastocky niecoho, aby to malo iny povrch.. Teoreticky by to mohlo byt aj odstranitelne. Trebalo by vyskusat na nejakej starej klavesnici. Neviem totiz, ako to myslis: "bez poškodenia pôvodných kláves". Ci to musi byt odstranitelne, alebo to moze byt na trvalo a poskodenim myslis len funkcnost.
- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Myslel som to tak že by som to kedykolvek mohol stiahut, zlepiť, strhnúť aby pôvodná klávesa ostala ako pred tým, nerozleptaná napr.
Ale v podstate už som to vyrieišť, teraz tam mam obojstrannou páskou nalepený brúsny papier, v pondelok/utorok idem za týpkom ktorý mi to prestrieka tym plasti dipom bud zadarmo alebo za symbolickú cenu a nemusím kupovať celý can za 20€
Ale v podstate už som to vyrieišť, teraz tam mam obojstrannou páskou nalepený brúsny papier, v pondelok/utorok idem za týpkom ktorý mi to prestrieka tym plasti dipom bud zadarmo alebo za symbolickú cenu a nemusím kupovať celý can za 20€