Assassin's Creed III
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Assassin's Creed III
na steame akurat pridali, ze budu aj ceske titulky, no super
Možno aj skôr 

MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- hulo92
- Pokročilý používateľ
ano ano vieme
ti podstivi si musia pockat 

No uz to instalujem a super ze aj CZ titulky
neskor napisem svoj nazor 

Spoiler: ukázať
- hulo92
- Pokročilý používateľ
uz vcera, ale obidenie az dnes na piratakej zatoke 

- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Nechapem, ako niekto moze tuto hru kradnut
.

When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- Kicker
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Pi 30. Júl, 2010, 11:35
Asi tak, že niektorí z nás sú študenti, ktorí tých peňazí moc nemajú ;-)
CPU:Intel Core i5 4440 Cooler: Noctua NH-U12F MB:MSI B85 G43 VGA:GIGABYTE N760OC RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB HDD: Crucial m500 256GB + Seagate Barracuda 7200.12 500GB + Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU: Fortron Blue Storm II 500W Keyboard: Logitech K290 Mouse: Roccat Kone Pure LCD: LG Flatron W2243S (22")
Kicker to dobre napisal. Prve dojmy su OK... hral som necelu prvu misiu, grafika pekna dal som vsetko na full okrem filtrovanie aa na vysoke nie na velmi vysoke a ked som bol v tom lese pri jaskyni tak sa mi zdalo ze to slo dost neplynulo, neskor skusim este cez driver vypnut vsync lebo mi to nejak nesedi.
Spoiler: ukázať
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
A to ma byt ako dovod (alebo ospravedlnenie)?!? Ak chcem nejaku hru, ale nie som ochotny za nu zaplatit v momente vydania plnu sumu, tak si pockam zopar mesiacov, kym zlacnie. Ake jednoduche...Kicker™ napísal:Asi tak, že niektorí z nás sú študenti, ktorí tých peňazí moc nemajú ;-)
Hlavne ze peniaze na nadupane grafiky a procesory sa vzdy najdu...
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
aha takze podla teba vsetky hry, o ktorych si myslis ze su dobre a kupis ich, tak budu dobre ?
tesil som sa na NFS MW2, stiahol som ju, zahral, a po 20 min som to dal het lebo vacsiu chujovost som za svoj zivot asi nevidel....
a usetril som 50eur
// a ked uz si taky anti pirat, kolko hudby mas doma original a kolko z netu ? a nevrav mi take nieco ze ani len jednu pesnicku z internetu nemas... ked mas, tak vitaj medzi ostatnynmi
no a k hre.... zahral som, vsetko na full, hra ide normal, ale nejak az moc sa zohrieva grafika.... a pritom mi ukazuje ze je vyuzita na 90-95% .... ( niekedy šlape na 99% a take teploty nema ako pri AC3)
zatial som este len niekde na zaciatku, vystupil som z tej lode a porobil asi 2 misie.. uvidime co to bude dalej no ... ale nejak mi ten Boston nejde k srdcu.... AC zo starych dob si myslim ze bol lepsi...
tesil som sa na NFS MW2, stiahol som ju, zahral, a po 20 min som to dal het lebo vacsiu chujovost som za svoj zivot asi nevidel....
a usetril som 50eur

// a ked uz si taky anti pirat, kolko hudby mas doma original a kolko z netu ? a nevrav mi take nieco ze ani len jednu pesnicku z internetu nemas... ked mas, tak vitaj medzi ostatnynmi

no a k hre.... zahral som, vsetko na full, hra ide normal, ale nejak az moc sa zohrieva grafika.... a pritom mi ukazuje ze je vyuzita na 90-95% .... ( niekedy šlape na 99% a take teploty nema ako pri AC3)
zatial som este len niekde na zaciatku, vystupil som z tej lode a porobil asi 2 misie.. uvidime co to bude dalej no ... ale nejak mi ten Boston nejde k srdcu.... AC zo starych dob si myslim ze bol lepsi...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
a nereaguje oneskorene pri strielani? ja ked stlacim asi 3x tak az potom striela z pusky?inde pohode
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- hulo92
- Pokročilý používateľ
cougar si predstav, ja som nezamestnany... kupujem si original nosice aj hry. v dnesnej dobe je si lahko kupit hru kedze tych kvalitnych je tu malo a este vzdy sa da najst sposob aku tu hru najst lacnejsiu
rozpravam o tom ze si niektori hru najprv stiahnu,vyskusaju, a potom kupia...
a o nakupovani lacnych hier,vymenach,a podobne mi rozpravat netreba. na ps3 som sa hier ponakupoval az az....... az kym ma to prestalo bavit a teraz kazdu hru co hram tak ju hram asi 50 min a konec... jedinu hru co som asi za posledny rok presiel bola max payne cize si nebudem kupovat hry na hodinovu zabavu...
(aj ten max payne mi trval asi 3 tyzdne, niekomu noc
) 
a o nakupovani lacnych hier,vymenach,a podobne mi rozpravat netreba. na ps3 som sa hier ponakupoval az az....... az kym ma to prestalo bavit a teraz kazdu hru co hram tak ju hram asi 50 min a konec... jedinu hru co som asi za posledny rok presiel bola max payne cize si nebudem kupovat hry na hodinovu zabavu...