Hobit
Re: Hobit
http://www.tor.com/blogs/2012/07/five-p ... hird-movieGASPi napísal:No presne podla knihy to asi nebude, staci sa pozriet na hercov a role --> Benedict Cumberbatch ala The Necromancer.
Mozno sa mylim, ale ja si teda na ziadneho v knihe nespominam.
urcite to nebude "len" to co bolo v knizke hobbit, ale neznamena ze si jackson veci len tak vymysli . ta elfka napr no... ale dobra herecka tak sa nehadam
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
dufam ze ten "upgrade" zvladnu
http://www.topky.sk/cl/6668/1333156/HOB ... 3D-FORMATE
http://www.topky.sk/cl/6668/1333156/HOB ... 3D-FORMATE
Tak to "3D" ma fakt sklamalo, slabucke efekty a hlavne malo ich bolo. Skor mi to 3D pripadalo na skodu, podobne ako pri Alica v krajine zazrakov od Tima Burtona. Inak dej s prizmurenim oka sa ako tak drzal knihy, niektore pasaze tam ale boli dost divne. Ale inak spokojny som ale nadseny to zas nie
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ja som lepsie 3d nevidel teda este..obcas som mal pocit ze sa divam na zivu scenu
Neslo o 3d efekty ze mi neico vyleti pred nos,ale o celkovy 3d obraz. Vsetko bolo 3d
Neslo o 3d efekty ze mi neico vyleti pred nos,ale o celkovy 3d obraz. Vsetko bolo 3d
Bol si na 3D-HFR?newmi napísal:Tak to "3D" ma fakt sklamalo, slabucke efekty a hlavne malo ich bolo. Skor mi to 3D pripadalo na skodu, podobne ako pri Alica v krajine zazrakov od Tima Burtona. Inak dej s prizmurenim oka sa ako tak drzal knihy, niektore pasaze tam ale boli dost divne. Ale inak spokojny som ale nadseny to zas nie
P.S. Tam neslo o 3D efekty, ale o to, ze konecne 3D neblikalo a zvladalo aj rychle sceny..
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Inak to 48fps..dost neprirodzeno to vypada.Neprirodzeno z hladiska "filmovosti" ci ako to nazvat.Toho coho som bol doteraz zvyknuty. Obcas som nemal pocit ze sa kukam na film,ale na realitu,alebo divadlo s hercami.
takto, vedecky je dokazane, ze nato aby bol pre oko obraz naprosto plny ti treba 55FPS..Mučo Mačo napísal:Inak to 48fps..dost neprirodzeno to vypada.Neprirodzeno z hladiska "filmovosti" ci ako to nazvat.Toho coho som bol doteraz zvyknuty. Obcas som nemal pocit ze sa kukam na film,ale na realitu,alebo divadlo s hercami.
v tom 3D-HFR je to parada, konecne to zmakli v 3D, hlavne co sa aktivnej technologie tyka...nebklika obraz a zvlada aj rychly obraz(nerozmazava sa scena a je mozne krasne zaostrovat)..
a nechapem co sa ti zda neprirodzene, ved i v TV to nie je 24p... Mne osobne vyhovuje film s aspon 29.97FPS... To 48FPS je konecne krok vpred..
samozrejme, ze nema to nejake efekty von z obrazu, ale hlbkovy efekt to ma perfektny..
a samozrejme zabudni na sumy analogovych pasok, to uz nehrozi... podla mna to bol asi aj prvy film na SK(mimo Imax-u, ked fungoval) co siel v 4k..
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ja ani neviem, obcas to vypadalo ako slovenksa instenacia z 90 rokovhermarian napísal:a to je dobre ci zle? Ja osobne som bol na klasickom 2D, ale mozno by som siel este raz na tu 48 fps verziu.
a viem ja ake 3D to bolo? Ked pisu 3D tak nech to je take ako ma byt alebo nech to daju 2D.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438