Dobrý večer Prosím Vás o radu pretože ja už naozaj neviem čo mám robiť ..
Budem veľmi vdačný ak mi pomožete môj problem vyriešiť ..
kupil som si naformatovany HDD a nechce mi ho pc najst, konkretne pise pri instalovani windowsu toto: Hardvér tohto PC nemusí podporovať spúštnie do tohto disku, zabezpečte aby bol radič disku aktivovaný v systéme.. to pise ked chcem vybrat na ktory hardisk chcem instalovat a v tedy to napiše ked ho vyberem, čo mam s tim v biose spraviť alebo to nebude v tých pinoch na hdd kde sa dave slave primary HDD atak.. diki
pomoc s hdd
Re: pomoc s hdd
Asi si ho pripojil na raid konektor, pozri manual dosky. A nepis dva posty po sebe! Mas tam tlacitko edit/upravit, ak chces nieco doplnit. Buzeraciou a nahananim odpovede nic neurychlis, ludia maju aj ine starosti, ako do minuty ti odpovedat.
V biose vypni raid, ak ho mas aktivovany a disk pripoj podla moznosti na prvy, alebo nasledujuci konektor Sata na doske. Zalezi podla toho na ktorom v poradi mas DVD mechaniku.
Tiez napis aka doska a model disku.
V biose vypni raid, ak ho mas aktivovany a disk pripoj podla moznosti na prvy, alebo nasledujuci konektor Sata na doske. Zalezi podla toho na ktorom v poradi mas DVD mechaniku.
Tiez napis aka doska a model disku.
disk je na 1 a dvd mam na 2, a ziadny raid konektor tam nevidím, a kde v biose sa to vypína? diki
Spoiler: ukázať
Z tych informacii ti nevyvestim nic, aj ked som si domyslel, ze mas tuto dosku. Netusim ale, ci mas ATA, alebo SATA disk! Jasne som sa na to pytal. Nastavenie Biosu mas rozpisane v manuali. Pohodlnost, alebo lenivost?
Prestavam sledovat tuto temu, mozno niekto iny bude mat viac trpezlivosti. GL Sry
Prestavam sledovat tuto temu, mozno niekto iny bude mat viac trpezlivosti. GL Sry
taze predtym som mal v pc ata disk 320gb ale ten sa mi pokazil a pod ruku som si zohnal naformatovany WD 120gb sata disk a ano mam tu dosku, už som skúšal aj tie piny na HDD prehodit ale stále nič, ani len my nepíše že je v ňom nejaký disk, už neviem čo mám robiť, prsím pomôžte
Spoiler: ukázať
Operacny system instalujes aky? XP, alebo W7? Ak XP, tak musis pocas instalacie pridat ovladac na Sata radic. Nad W7 zatial nerozmyslam, kym sa nevyjadris. Musis pisat viac, ked chces nejaku pomoc a presne vsetko popisat, prosiiim je sice pekne, ale nikomu nic o tvojom probleme nepovie, to je rada do buducna.