Prosim o pomoc s HDD
Prosim o pomoc s HDD
Cawte chcel by som pomoct ako mam zformatovat HDD mal som problem ze my stale vypadavala elektrika a zrazu my zacal blbnut HDD najprv neslo my vobec otvorit D disk a potom neskorej uz ani system my nieseil naskocit chcel som zachranit tam data dak som isiel skusit preinstalovat system a jak som dal formatovat sa my v polek formatovania restartoval PC a teraz ked ho dam do druhe PC cez suplik my ukazuje 300GB aj nazov HDD ale nejde my zformatovat skusal som cez MiniTool Partition Wizard Home Edition a ziadnu moznost my nechce ponuknut na zformatovanie alebo obnovenie partsionu. ani cez windows program na formatovanie to nejde my zformatovat ale ked dam vyhladat data cez program iCare data Recovery Software tak my tam nieco najde ale nie tie co zrovna ja potrebujem. Prosim teda o radu ako by sa to dalo zformatovat a potom skusit s obnovou dat ak sa to teda da. Dakujem za skoru odpoved
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Prosim o pomoc s HDD
V ziadnom pripade neformatuj disk, nechaj ho ako je, dat ho do ineho PC, spustit na nom GetDataBack a obnovit data.
Ak obnovis, tak najlepsie cez BOOT CD odstranit vsetky particie a skusit vytvorit jednu novu celu. Ale podla toho co pises to pre Teba take lahke nebude,´odkial si?
Ak obnovis, tak najlepsie cez BOOT CD odstranit vsetky particie a skusit vytvorit jednu novu celu. Ale podla toho co pises to pre Teba take lahke nebude,´odkial si?
Spoiler: ukázať