Prosim o pomoc s HDD

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...
jvaculka

Prosim o pomoc s HDD

Príspevok od používateľa jvaculka »

Cawte chcel by som pomoct ako mam zformatovat HDD mal som problem ze my stale vypadavala elektrika a zrazu my zacal blbnut HDD najprv neslo my vobec otvorit D disk a potom neskorej uz ani system my nieseil naskocit chcel som zachranit tam data dak som isiel skusit preinstalovat system a jak som dal formatovat sa my v polek formatovania restartoval PC a teraz ked ho dam do druhe PC cez suplik my ukazuje 300GB aj nazov HDD ale nejde my zformatovat skusal som cez MiniTool Partition Wizard Home Edition a ziadnu moznost my nechce ponuknut na zformatovanie alebo obnovenie partsionu. ani cez windows program na formatovanie to nejde my zformatovat ale ked dam vyhladat data cez program iCare data Recovery Software tak my tam nieco najde ale nie tie co zrovna ja potrebujem. Prosim teda o radu ako by sa to dalo zformatovat a potom skusit s obnovou dat ak sa to teda da. Dakujem za skoru odpoved
Používateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00

Re: Prosim o pomoc s HDD

Príspevok od používateľa felipe25 »

V ziadnom pripade neformatuj disk, nechaj ho ako je, dat ho do ineho PC, spustit na nom GetDataBack a obnovit data.
Ak obnovis, tak najlepsie cez BOOT CD odstranit vsetky particie a skusit vytvorit jednu novu celu. Ale podla toho co pises to pre Teba take lahke nebude,´odkial si?
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING, Intel Core i5 9600K, Patriot Viper4 Series 16GB KIT DDR4 3000MHz CL16, ADATA XPG GAMMIX S5 SSD 256 GB SSD, 1x5TB + 1x4TB, GIGABYTE 1060 GTX 3GB, Blue-Ray LG, 27" Samsung QHD, keyboard: Asus TUF Gaming, mouse: HP Pavilion mouse 200, Windows 11 Pro 64bit

NB: DELL + ASUS

iPhone 13 Pro Max
Huawei Mate 40 Pro

Návrat na "Pevné disky, SSD, M.2, úložný priestor a mechaniky"