XBOX cinect 250gb

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
_Mato_
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00

Re: XBOX cinect 250gb

Príspevok od používateľa _Mato_ »

pistalakatoshovsky napísal:len som nechcel aby som musel minuť 30-50€ za jednu hru
To samozrejme vobec nemusis. Ak nie si z tych, ktori musia mat novinku hned v den vydania, tak sa daju starsie hry (nemyslim uplne "stariny") zakupit za zlomkove ceny. Je bezne, ze po par mesiacoch sa hry predavaju za 12-15 Eur. Pripadne sa daju zakupit pouzite hry za este nizsie ceny.

To si iba "pirati" vymyslaju ospravedlnenia, ze nie su ochotni podporit autorov hry.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
pistalakatoshovsky
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 28. Nov, 2012, 16:14

Príspevok od používateľa pistalakatoshovsky »

ja musim mat novinky :D
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59

Príspevok od používateľa stefan222 »

niekde som videl porovnania, kde najviac kupcov hier su prave pirati len tak FYI. osobne ti radim aby si flashnutu nekupoval. menit cd a skladovat oproti pohodliu RGH je ako pouzivat diskety fdd a mat veci na hdd. teda aspon ja si casto hry menim a pekne lezim na gauci, za 250e mas s rgh xko a bez kinect no. tak zvaz ci ten kinect ti za to stoji. ja som ho zapol asi 5x a to aj kvoli navsteve nech sa zahraju ;)
hry- ps5
doma-HP probook
_Mato_
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

stefan.koval napísal:niekde som videl porovnania, kde najviac kupcov hier su prave pirati len tak FYI.
To mozno plati pre zahranicie, ale urcite nie pre Slovensko. Bolo by zaujimave spravit statistiku, kolki naozaj za nejaku hru aj zaplatia. Tipujem tak do 10%. Preco inak by bola vacsina konzol rozne upravena?

Co sa tyka Kinect-u, tak je to fajn na take vyblaznenie sa, ale na "seriozne" hranie isto nie. Pripadne ako doplnok ku gamepadu (napr.vo Forze).
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
pistalakatoshovsky
Nový používateľ
Nový používateľ

OMG ale mne ide prave o ten cinect inač by som bral PS3
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa shiro »

nevies to ani len spravne napisat :D
sa rozhodni sam, kinect nieje pouzitelny na nic ine, ako na skakacie gamesy typu zumba, box a podobne veci
kupovat dnes konzolu so 7r starym hardware je blbost uz z principu.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

no hlupost by som to nenazval. ide o cenu za aku to kupi. za 25Oe si kupis tak kartu co ti pobezi rok na hry. na kinect je vela zaujimavych hier vratane sebaobrany, co som skusal, velmi zaujimave. far cry 3 vyzeral velmi pekne na mojej tv. hral si sa s konzolou vobec? ;)
hry- ps5
doma-HP probook
pistalakatoshovsky
Nový používateľ
Nový používateľ

jj hral som boli sme na našteve a 2 hodiny v kuse aj s bratom

a hrať len tak viem aj na PC keď si tam dam ovladač alebo volant
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa shiro »

xbox360 som mal doma vyse roka, viem co to obnasa. Konzola je jednoucelove zariadenie, brzdiace vyvoj dnesnych hier svojim prestarnutym hardwarom. Ma to vykon ako kancelarske pc za 200e a nic ine na tom neurobis. Na PC mozes oproti konzole robit milion inych veci.

Ale rozhodni sa ako chces.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
_Mato_
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

shiro napísal:Konzola je jednoucelove zariadenie, brzdiace vyvoj dnesnych hier svojim prestarnutym hardwarom.
Je pravda, ze aktualne konzoly uz dozivaju, ale nebyt ich, tak kopec hier nepride na trh, pretoze by sa to firmam nevyplatilo. Staci sa pozriet tu na fore na niektorych pc-ckarov "s nadupanymi masinami", ako hraju "kreknute" hry. Je to zvlastne, ze za komponenty im nerobi problem "vysolit" niekolko stoviek €, no zaplatit za hru uz je obrovsky problem.

Okrem toho, na konzole neriesis ovladace, padanie a pod. Nainstalujes hru a hras.
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

niekto nema tolko love a chce sa hrat, tak naco mu je velke pc? za 7 rokov keby osm ratal co by som musel pomenit aby som hral far cry 3 tak teraz placem od uveru z banky. na pc nemas kinect pre deti co je velke minus si myslim. to ze je tam trochu slabsia grafika a fakt miestami nevidim rozudiel od pc tak kupovat si pc na hry je podla mna od veci uz ked teraz mozes si dat mys a klavesnicu an xko. :good:
a ze je to stare? ja to obdivujem ako nieco dlho mozes pouzivat.
hry- ps5
doma-HP probook
pistalakatoshovsky
Nový používateľ
Nový používateľ

aj counter strike je stare a stale sa hra :D
na hranie PC hier mam NTB Toshiba satellite l650d-11d
sice to nepojde na plnych detailoch ale zatial som na tom hral všetky hry v pohode (mafia 2,gta 4,far cry3 atď)ň
jednoducho mi ide o cinect či jak sa to piše na PC viem na pojiť volant aj joistik(netušim ja sa to piše :D ) ale cinect sa tam napojiť neda :D
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

no zavisi od toho kjolko mas rokov. ja sam sa pri tom nudim a poznam tolko isto ludi starych ako ja co ichto nebavi, je to tak pre deti do 15rokov a nejake schudnutia chtive zeny. samozrejme s kamosmi si sem tam dame golf, tenis a je pohodicka ked chlastame v obyvacke u mna. ale ked to chces pre seba ako hrat sa na tom, tak davam ti tyzden pokial nemas 15 :D
hry- ps5
doma-HP probook
pistalakatoshovsky
Nový používateľ
Nový používateľ

mam 12
Toman
VIP
VIP
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Toman »

kinekt je chujovina.... je to dobre akurat ak pride na navsteva - single player je nuda..
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent

Návrat na "Nákupná poradňa"