Kupa notebooku do 300 eur
Re: Kupa notebooku do 300 eur
No zatial potahuje ale ako hovorim zapnes hru a do 10 min je dead a som stoho zufali oco tvrdi ze su tam nastahovane blbosti a preto sa prehrieva a ja tvrdim ze sa prehrieva preto lebo ma špinavy vetrak.
Naposledy upravil/-a FoxikSK v Po 03. Dec, 2012, 00:59, upravené celkom 1 krát.
Život je sviňa.A preto treba každý deň prežiť ako keby bol posledný.Za pravopis sa ospravedlňujem som disgrafik a dislektik za pochopenie ďakujem prosím odpustite si tie debilne komentáre na môj pravopis.
- rix_o
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
po prve si precitaj pravidla a skor ako napises nieco, prizmurime oci koli gramatike, ale slovnik slusneho spravania by si mal zacat pouzivat ako aj tu tak vsade, tu sa to nebude tolerovat.
nie sme niekde ....
tie prispevky nemam naladu citat s tvojim vyjadrovanim
nie sme niekde ....
tie prispevky nemam naladu citat s tvojim vyjadrovanim
Spoiler: ukázať
- filuS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Aug, 2008, 13:14
Ja tu mam stary (3 a pol rocny) Acer Extensa, sice uz dost hreje a huci, ale nikdy sa mi nestalo, ze by ho "porazilo" z tepla. Treba ho len z casu na cas otvorit, prefuknut potrebne otvory a mas vystarane. Ja som mojmu este navyse kupil chladiacu podlozku, to takisto pomohlo teplotam. Otvorit by ho nemal byt problem, par srubiek a si tam.
btw, potom, co skoncis s vyfukavanim vnutornosti, skus sa pozriet na klavesnicu, mam pocit, ze ti niekto ukradol Y, pretoze to, co si tu ty bol schopny napisat, som este nevidel (a to som mal na zakladnej v triede "ludi", co isli v osmom rocniku na matersku...).
btw, potom, co skoncis s vyfukavanim vnutornosti, skus sa pozriet na klavesnicu, mam pocit, ze ti niekto ukradol Y, pretoze to, co si tu ty bol schopny napisat, som este nevidel (a to som mal na zakladnej v triede "ludi", co isli v osmom rocniku na matersku...).
Desktop
Spoiler: ukázať