Pripojenie k internetu nieje k dispozicii
Pripojenie k internetu nieje k dispozicii
ahojte mam taky problem na piše že pripojenie k internetu nieje k dispozicii ale internet funguje čo stým ? Ďakujem ..
Re: Pripojenie k internetu nieje k dispozicii
pripojiť sieťový kábel?
mam wifi ale net ide ale v centrum v sieti píše že pripojenie k internetku nieje k dispozicii
hm sorry nejako som to prehiadol. tak potom je tam niečo zle nacacheované. na prečistenie cache odporúčam CCleaner.
tento problém nemám, ale toto by som skúsil na tvojom mieste. ak by nemohlo, odpoj sa od danej siete a zmaž ju v zozname
bezdrôtových sietí. potom vypni wifi adaptér, otvor nastevania siete a zresetuj wifi sieťový adaptér. znova zapni a pripoj sa
na wifi sieť. malo by sa ťa spýtať na druh siete. zvoľ verejnú sieť. ak už toto nepomôže, tak fakt neviem ...
tento problém nemám, ale toto by som skúsil na tvojom mieste. ak by nemohlo, odpoj sa od danej siete a zmaž ju v zozname
bezdrôtových sietí. potom vypni wifi adaptér, otvor nastevania siete a zresetuj wifi sieťový adaptér. znova zapni a pripoj sa
na wifi sieť. malo by sa ťa spýtať na druh siete. zvoľ verejnú sieť. ak už toto nepomôže, tak fakt neviem ...
skusim to chace ale na notebooku je tiež tato wifi siet ale tam to ide v pohode..
nepomohloto cache
parkrat skus resetnut PC
a vypnut/zapnut sietovy adapter, mne to robi obcas uz od cias XP... je to nejaka chyba v jadre.. hlavne ked pocitat bol dlho v rezime spanku a po obnove nejde net a niekedy ani po par restartoch
a vypnut/zapnut sietovy adapter, mne to robi obcas uz od cias XP... je to nejaka chyba v jadre.. hlavne ked pocitat bol dlho v rezime spanku a po obnove nejde net a niekedy ani po par restartoch
Spoiler: ukázať
mne net ide ale sera ma ked ukazuje že nieje k dispoziicii a nemožem hrat fifu po nete inak net ide v pohode..
a aky mas windows?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Windows 7 32bit ultimate edition