Riesim problem na jednom PC.
Windows 7, zaplatany, pravidelne aktualizovany antivir. Z nicoho nic nejde tlacit. Ked idem do: Zariadenia a tlaciarne a dam pridat tlaciaren, vypisuje ze Sluzba zaradovanie tlace nieje spustena. Nasiel som na nete navod ako to spustit - nastroje na spravu, print spooler - spustit. No pomoze to tak, ze vidim tlaciarne, ale nejde stale tlacit. Ak vsak resetnem PC, zasa nevidno absolutne ziadnu tlaciaren. Ked znovu spustim Print spooler pomoze to ze tlacky vidim, ale tlacit nejde. PO resete to iste, aj ked je PrintSpooled nastaveny tak ze sa ma automaticky spustat.
Skusal som aj nieco zo stranky MS - FIX IT, ale nepomohlo. Proste, nejde tlacit ani na jednej z 3och tlaciek. Nerad by som to preinstalovaval, je nieco co moze pomoct? DIk
Problem tlacit - Sluzba zaradovanie tlace nieje spustena
Re: Problem tlacit - Sluzba zaradovanie tlace nieje spustena
neviem co MSFT urobil, ale dost je teraz s tymto problem, zatial sme nedosli na sposob ako to vyriesit, teda okrem reinstalu, spustim sluzbu, bezi 5 sekund a potom opat padne...
.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Problem tlacit - Sluzba zaradovanie tlace nieje spustena
Hm, tak fasa. Este dobre ze mam urobenu zalohu toho PCcka po instalacii, no aj tak musim pracne zalohovat vsetko nove :/ UZ je to asi druhy PC kde sa vyskytol taky problem len tak...
Spoiler: ukázať