Problem so zamrzanim systemu (asi) koli SSD Crucial m4
Problem so zamrzanim systemu (asi) koli SSD Crucial m4
Zdravim minuly mesiac som kupil SSD crucial m4 a ramku kingstone 4gb.Nainštaloval som na SSD disk windows 8 a po chvili začal občas zamrzat. System sa zasekol a obrazovka začala akoby blikať. Neviem v čom može byt problem či to može byt v spojeni SSD alebo pridanim ram(mala by byt vo vsetkom kompatibilna s druhou ram). Ked zamrzne tak obrazovka blika, vyzera to akoby zamrzla grafika. Ako možem zistit kde je prbolem ? Mam notas asus n53sm, intel i7, geforce 630m. Ešte poznamka že ked po zamrznuti vytiahnem kabel od napajania tak comp sa vypne.
Naposledy upravil/-a planci211 v Po 10. Dec, 2012, 00:43, upravené celkom 1 krát.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Problem so zamrzanim systemu (asi) koli SSD Crucial m4
tak hento na disk určite nevyzerá
Spoiler: ukázať
Ani na ram. Ak mas moznost, skus vratit spat stare komponenty. Vyzera to na umierajucu grafiku. Pripadne ovladac. W8 si tam mal aj predtym?
Nene W8 som nainstaloval na ten SSD disk, ešte tam mam aj HDD s Windows 7, ktory to nerobi.
Potom je to najskor nedoladeny, alebo neaktualny ovladac. To si mal rovno napisat, ze to v inom OS nerobi.
Alebo skus nainstalovat W7 na SSD a uvidis. Zle som cital, myslel som ze mas dva OS na tom SSD.
Alebo skus nainstalovat W7 na SSD a uvidis. Zle som cital, myslel som ze mas dva OS na tom SSD.
Praveže ovladače mam aktualne, teraz vyšiel na moju grafiku driver certifikovany pre win 8.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ono je to jednoduché, ťažko bude robiť artefaky na obrazovke SSD
inak napr pre moju dosku vyšli v súvislosti z W8 už 3 biosy
inak napr pre moju dosku vyšli v súvislosti z W8 už 3 biosy
Spoiler: ukázať
dik zatim tak sa zameriam na tie ovladače grafickych kariet a uvidime
skusil som vybrať tu novu RAM a zatial to vyzera že už počitač nezamrza ... ramky som mal v prvom a druhom slote ... mohol byť problem aj v tom ?
Už som zistil v čom je problem, zamrzanie sposobovala pridana ramka.