Bannery pre pretaktovanie.sk
- Rusty
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Ne, ves sa dohodnite a ja tam kludne spravim to co treba.
Pre vsetkcyh som zatial spackal provizorne mini galeriu.
http://rusty.kx.cz/pretaktovanie.html
Pre vsetkcyh som zatial spackal provizorne mini galeriu.
http://rusty.kx.cz/pretaktovanie.html
Grafika je to podarena. To je vsak len jedna cast prace na uspesnom banneri. Chce to napad, slogan co oslovi, pretoze uzivatel musi mat dovod kliknut na banner, ak zbada ze ide napriklad o forum povie si, "forum, hmmm ... a ? ved su stovky diskusnych for, preco by som mal ist prave tam, ak si vobec nieco povie". Kazdopadne otestujeme banner (nejaku konecnu verziu/verzie) v praxi (tj. pouzijeme to co je v tomto threade + po dokonceni aj dalsi navrh ktory mi prisiel mailom + mozno sa este cosi dalsie akceptovatelne objavi). Dame na kazdy banner povedzme 50 tisic zobrazeni a uvidime ich uspesnost. Uspesnejsie bannery, respektive bannery s uspesnostou aspon 0.1% nechame bezat s vacsim poctom zobrazeni.
- Rusty
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Cize tie reklamne bannery by mali byt umiestnene na inych strankach ? Btw myslel som ze ide hlavne o design a uz na dakom slogane sa dohodneme
Edit :
Este jedna dolezita vec. Ma to byt viac bannerov podporujuce rozne sekcie, alebo jeden banner, co podporuje stranku pretaktovanie.sk v ako celok a opisat v nom vsetky casti stranky ?
Edit :
Este jedna dolezita vec. Ma to byt viac bannerov podporujuce rozne sekcie, alebo jeden banner, co podporuje stranku pretaktovanie.sk v ako celok a opisat v nom vsetky casti stranky ?
Bannery budu vysielane cez vymenny system newlinx. Preto je potrebne limit vo velkosti (20kB) brat striktne.Rusty napísal:Cize tie reklamne bannery by mali byt umiestnene na inych strankach ? Btw myslel som ze ide hlavne o design a uz na dakom slogane sa dohodneme
Edit :
Moze byt viacero bannerov na rozne sekcie stranky.
- pakito
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 30. Júl, 2006, 02:00
este stale zhanate banner?
edit> pokusim sa o nieco, potom sa ozvem (.swf)
edit> pokusim sa o nieco, potom sa ozvem (.swf)
Naposledy upravil/-a pakito v Pi 09. Mar, 2007, 18:01, upravené celkom 1 krát.
Sloboda znamená zodpovednosť
- pakito
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 30. Júl, 2006, 02:00
tak tu je link na banner, nie som ziadny odbornik ale posudte sami
www.zlo.szm.sk/pretaktovanie_banner.rar
kOsTi >> vdaka za link
www.zlo.szm.sk/pretaktovanie_banner.rar
kOsTi >> vdaka za link
Sloboda znamená zodpovednosť