Vsetky piny ostali v sockete
Vsetky piny ostali v sockete
Zdravim mam problem,
vcera som daval dole CPU Intel Celeron a chladic nesiel vobec dat dole tak som to trosku pohmyril nasilu.
Na moje prekvapenie ked som pozrel dole na CPU ci som nepokrivil ziadny pin tak som ziadne nevidel vsetky ostali v sockete.
Nic naniesol som teda pastu znova to osadil bez pinov, len tak som polozil cpu na piny a vsetko to slape ako pre tym.
Len by som chcel vediet ze ked budem chciet vymenit pc ako mam vybrat tie piny pojde to vobec ?
vcera som daval dole CPU Intel Celeron a chladic nesiel vobec dat dole tak som to trosku pohmyril nasilu.
Na moje prekvapenie ked som pozrel dole na CPU ci som nepokrivil ziadny pin tak som ziadne nevidel vsetky ostali v sockete.
Nic naniesol som teda pastu znova to osadil bez pinov, len tak som polozil cpu na piny a vsetko to slape ako pre tym.
Len by som chcel vediet ze ked budem chciet vymenit pc ako mam vybrat tie piny pojde to vobec ?
Re: Vsetky piny ostali v sockete
Niesu náhodov Intel CPU už bez pinov? Jedine AMD CPU majú piny.
Naposledy upravil/-a kramer v Ut 11. Dec, 2012, 16:40, upravené celkom 1 krát.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
Tak s tymto by mal problem aj Sofokles. Ale kedze sme v modernej dobe tak neviem vymysli nieco pinzeta ihla magnet mikroskop ... Predpokladam ze si neuvolnil zaklapknu zo socketu jak si to daval von skoda, tiez na take veci niekedy nemyslim No popravde fakt ti neviem poradit a som zvedavi ci sa tu najde guru co ho to napadne
edit: skus tomu novemu procaku vylamat piny a zalozit ho tam ako do postielky mozno si nic nevsimne
edit: skus tomu novemu procaku vylamat piny a zalozit ho tam ako do postielky mozno si nic nevsimne
Naposledy upravil/-a 1338180 v Ut 11. Dec, 2012, 16:27, upravené celkom 1 krát.
nie nie vsetko bolo ako malo
je to socket 775 , ja ked kramer ma pravdu pozeram na google a ono to tak ma byt
moze byt lebo do teraz som nikdy intel nemenil
je to socket 775 , ja ked kramer ma pravdu pozeram na google a ono to tak ma byt
moze byt lebo do teraz som nikdy intel nemenil
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
kamo spravil si mi den s touto otazkou piny uz su v sockete a nie na CPU u intelu
pochybujem ze by sa dali vsetky vytrhnut, ja som na AMDcku uzviac krat vybral procesor ked som demontoval chladic omylom, tak ze som ani nemal uvolneny uchyt, a ani sa nezohli
toto si hadam pyta hall of fame
pochybujem ze by sa dali vsetky vytrhnut, ja som na AMDcku uzviac krat vybral procesor ked som demontoval chladic omylom, tak ze som ani nemal uvolneny uchyt, a ani sa nezohli
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
tak som rad ze šme se pobavily
Hmmmm... Ja som vyrval chladic a nechal tam 2 push-pinylandrower napísal:kamo spravil si mi den s touto otazkou piny uz su v sockete a nie na CPU u intelu
pochybujem ze by sa dali vsetky vytrhnut, ja som na AMDcku uzviac krat vybral procesor ked som demontoval chladic omylom, tak ze som ani nemal uvolneny uchyt, a ani sa nezohli ::
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Pokym nespravis toto tak je to v poriadku :
http://www.hardocp.com/news/2012/12/05/ ... _ago_today
http://www.hardocp.com/news/2012/12/05/ ... _ago_today
toto sa mne stalo tiez raz ci 2x ? ...ale CPU samozrejme letel aj s chladicom, kedze som ho nemohol nijak odlepitlandrower napísal:kamo spravil si mi den s touto otazkou piny uz su v sockete a nie na CPU u intelu
- filuS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Aug, 2008, 13:14
Moj oco raz takto vyberal stary Celeron a odlomil 2-3 piny. Zobral pajkovacku, pripajkoval ich tam a cuduj sa svete, vsetko nabehlo ako by sa nic nestalo
Desktop
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
keby len 2x odkedy pouzivam mx2 pastu tak to je zakonitostCageJ napísal:toto sa mne stalo tiez raz ci 2x ? ...ale CPU samozrejme letel aj s chladicom, kedze som ho nemohol nijak odlepit
Steam: michalsveto
- Curd3x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2012, 16:59
To si robi niekto prdel?