Zdravim mam teraz problem,
robim vo windowse a z nicoho nic mi nabehne modra alebo biela obrazovka sekne to a nejde to rozhybat, myslite ze je to grafika ? alebo co by to este mohlo byt ?
Farebne zaseknutie pocas prace
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Farebne zaseknutie pocas prace
skorej by som povedal ze ramka. pripadne este disk. skus dat nejake zatazove testy ako OCCT, Furmark apod. co ti to vyhodi
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mno tože sa to deje bez záťaže GK neznamená že to nieje grafika
inak žiadne BSOD?
inak žiadne BSOD?
BSOD vobec nie, proste vzdy len biela alebo ina obrazovka a nic ked resetnem tak uz nenabehne.
Teraz som skusil vybrat jednu RAm co tam bola, nejaka pochybna Elixir polska znacka - tak dufam co to spravy
Idem dat pustit OCCT
Teraz som skusil vybrat jednu RAm co tam bola, nejaka pochybna Elixir polska znacka - tak dufam co to spravy
Idem dat pustit OCCT
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
polsky elixir daco podobne mi robili nove gpu ovladace freezlo to na bielo cely pc aj v idle
dneska som tak hutal, koumal, testoval, prezeral co by to mohlo byt
ok vymenil som aj zdroj ..... dal som bezat OCCT test CPU a RAM pohode ..... ked som dal bezat GPU test hodilo tam okolo 120 000 chyb .... aj ked to zasuknutie uz je ovela menej caste ako pred tym.
ok vymenil som aj zdroj ..... dal som bezat OCCT test CPU a RAM pohode ..... ked som dal bezat GPU test hodilo tam okolo 120 000 chyb .... aj ked to zasuknutie uz je ovela menej caste ako pred tym.