I ked stolicka sa nezvykne spajat velmi s PC je to dolezite prislusenstvo ku kazdemu PC. Hladam totiz stolicku k PC, klasicku s otacanim. Problemom je, ze hladam skor stolicku, ktora je vzdusnejsia, to je, ze vlhkost sa pocas sedenia nehromadi na "zadnici".
Mozno sa vam to zda niekomu smiesne ale pokial je na trhu stolicka so specialnym potahom alebo s konstrukciou, ktora lepsie odvadza dane zlozky prec, rad by som si nechal poradit.
Poznamky:
1. asi najhorsie su stolicky kozene (prdelna sauna), navyse nedobre odvadzaju teplo, je to ako sediet v silikone ...
2. skusal som stolicky s textilnym potahom, ich problem je, ze pokial su suche este to ide ale akonahle sa aj na nich nahromadi vlkost je to zase to iste, okrem toho pri dlhsom pouzivani absorbuje stolicka pachy a bakterie, ktore vam mozu sposobit na danom mieste zvysenu tvorbu koznych anomalii (vyrazky a pod.) skratka vyzaduje to neustalu udrzbu.
3. stolicky s otvorom v sedacej casti som mal tiez je tu iste zlepsenie ale po case mate skor pocit ako keby ste sedeli na roste, cast je sice vetrana ale tie casti, ktore nie su ...
4. Najhorsie je to v lete, ale ani zima nie je na zahodenie ak ste obleceny teplejsie, to zaparovanie je jednoducho neprijemne ...
Vie niekto poradit?
PC stolicka (prislusenstvo k PC)
PC stolicka (prislusenstvo k PC)
CPU AMD Phenom II X6 1070T, Motherboard Gigabite GA-970A-UD3, Vengeance - 8GB Dual channel DDR3 memory kit - 1600 Mhz, VGA Gigabite Radeon R9 280X Windforce OC version, Case Coolermaster Centurion 5 II + extra fans NOCTUA NF-S12B redux-1200(back), NOCTUA NF-P14s redux 1200(up)
Re: PC stolicka (prislusenstvo k PC)
No ja som mal nejake "integalaktické mega kozenkové kreslo" a teraz mam "medzikontinentálne látkové kreslo" (značky naozaj neviem, ale nič extra) a poviem ti, že to koženkové bolo o 100% lepšie jak to látkové, čo sa týka pohodlia sedenia.
Nevýhoda bola ako spomínas hlavne cez leto, že si na to lepil jak slimák, ale dalo sa to jednoducho riešiť pokrývkou, inak zbytok roku to bola radost na tom sediet. Toto látkové je katastrofa a to radsej ani nechcem mysliet čo bude v lete... Na 100% viem že dalsie bude konženkov.
Nevýhoda bola ako spomínas hlavne cez leto, že si na to lepil jak slimák, ale dalo sa to jednoducho riešiť pokrývkou, inak zbytok roku to bola radost na tom sediet. Toto látkové je katastrofa a to radsej ani nechcem mysliet čo bude v lete... Na 100% viem že dalsie bude konženkov.