War of the Worlds
Mne sa film dost pacil bolo to v poho a ma to dost do seba. Miestami sa mi zdal film dost strachvzbudzujuci, keD si pomyslim, ze nieco podobne by sa odohralo v skutocnosti (brat s rezervou).
BTW: ale na Znamenia to nema.
BTW: ale na Znamenia to nema.
Hardware
Spoiler: ukázať
- Arius
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 26. Máj, 2004, 14:00
mna ten film sklamal.. efekty akoze fajn to hej ale dej nic moc podobne tu uz bolo moooc krat.. nedopracovane (ako s tou kamerou) a nechutne strihnuty koniec... co sa ale filmu vytknut nemoze dokazal ma udrzat v napeti po celu dobu..
[Sempron 2400+@2000MHz 200x10 | AC Copper Lite | MoBo EPoX 8KRAI | RAM Apacer 2x512 400MHz cl2.5 | GK Gigabyte ATi 9800pro@423/375 | Zalman VF700-Cu | HDD Hitachi PATA 120GB 7200rpm | DVDRW LiteON SOHW 1693S ]
Uz som to konecne videl - hroooooooooooooooooza, este som nevidel od Spielberga takyto nezmyselny film - a to hovorili, ze to bude filmova udalost storocia - cc... prepadak roka... nech sa ten Spielberg rychlo spamata, inak pretane byt mojim oblubenym REzISeROM :threat: :puke:
Naposledy upravil/-a Voloda737 v Ut 30. Máj, 2006, 01:50, upravené celkom 1 krát.
Voloda737 napísal:Uz som to konecne videl - hroooooooooooooooooza, este som nevidel od Spielberga takyto nezmyselny film - a to hovorili, ze to bude filmova udalost storocia - cc... prepadak roka... nech sa ten Spielberg rychlo spamata, inak pretane byt mojim oblubenym hercom :threat: :puke:
tak toto som od teba necakal ,S. Spielberg a herec
s pozdravom, crux.