Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
v NaviFirm uz je WP 7.8, Zune mi ho vsak zatial neponuka Neviem sa dockat, idem preliezt fora, lebo tych verzii je milion a neviem, ktoru dat.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Curd3x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2012, 16:59
Nemate info kedy spustia Whatsapp na WP 8 ?....
WP 7.8 na Lumii 800 ... nevydrzal som klik pre full size
Z noviniek je najviditelnejsia plocha, kde mozu byt 3 rozne velkosti ikon. Najvacsi rozmer zavisi od aplikacie, ci podporuje taku velkost, stredna a mini mi zatial sli pri kazdej.
Mam pocit, ze je toho viac aj na lockscreene, musim niekoho otravovat, aby sa mi tam zobrazili nove veci.
Co potesi, ze uz je mozne nastavit default vyhladavac na pouzitelnejsi Google. Ma to vsak aj jedno minus - zmizne moznost skenovat text a qr kody, co som dost casto vyuzival, hlavne na rychly pristup do marketplace.
Z inych veci ma nenapada nic, este mam pocit, ze fotak ostri aj foti o cosi lepsie, ale mozno je to iba subjektivny pocit.
Z noviniek je najviditelnejsia plocha, kde mozu byt 3 rozne velkosti ikon. Najvacsi rozmer zavisi od aplikacie, ci podporuje taku velkost, stredna a mini mi zatial sli pri kazdej.
Mam pocit, ze je toho viac aj na lockscreene, musim niekoho otravovat, aby sa mi tam zobrazili nove veci.
Co potesi, ze uz je mozne nastavit default vyhladavac na pouzitelnejsi Google. Ma to vsak aj jedno minus - zmizne moznost skenovat text a qr kody, co som dost casto vyuzival, hlavne na rychly pristup do marketplace.
Z inych veci ma nenapada nic, este mam pocit, ze fotak ostri aj foti o cosi lepsie, ale mozno je to iba subjektivny pocit.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Curd3x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2012, 16:59
Whatsapp mahodou nestiahli ?
vsetci vsade pisu len o nokiach, da sa to ocakavat aj na htc a samsungy?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nie je vyssie ukazovana 7.8 nahodou iba flashnuta uniknuta ROM ? Oficialne ma 7.8 prist na vsetky WP7 telefony, uvidime co bude realita. Terminy su ale nezname.
no podla mna je to ofiacialna nokia verzia
http://www.fony.sk/clanky/6799-windows- ... z-navifirm
mam v tom trochu hokej ale, hadam do mesiace bude uz pre vsetky
http://www.fony.sk/clanky/6799-windows- ... z-navifirm
mam v tom trochu hokej ale, hadam do mesiace bude uz pre vsetky
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nikto netvrdi ze to nie je oficialna Nokia verzia, ale nie je to oficialna distribucia. Oficialna distribucia je to, ked ti pride update cez Zune. To, co si linkoval je s prepacenim "sprosty" flash, co ti zmaze vsetko, nie update so zachovanim dat.
No ale viac menej je to to iste, ak si zalohujes data. Ja pockam na oficialnu pre htc, hadam tam budu fungovat aj tie HTC hub aplikacie
nvm ci by som radsej nebral cisty flash ako update..
coraz viac mi ten system chu*oveje..
coraz viac mi ten system chu*oveje..
Je to verzia z Navifirmu, zmazalo to komplet vsetko, s tym som vsak pocital. Mala by byt zhodna s verziou, ktora sa bude distribuovat cez Zune
Je to ofifaugusztin napísal:Nikto netvrdi ze to nie je oficialna Nokia verzia, ale nie je to oficialna distribucia. Oficialna distribucia je to, ked ti pride update cez Zune. To, co si linkoval je s prepacenim "sprosty" flash, co ti zmaze vsetko, nie update so zachovanim dat.
.
ja chcem ofi na HD7.. nemas po ruke hadik?
Zatial nemam info ze by htc vobec build pre hd7 chystalo
.