Pozeral som akurát koľko presne tie skilly dávajú a nejako sa mi to nezdá...ku príkladu na tigrovy P som si dal kludnú jazdu a otáčanie a mieritko mám úplne malunké a nepríde mi že to je zlepšenie iba v nejakých 2-3%, taktiež ostatné (nie základné) skilly mi prídu že fungujú oveľa lepšia ako sa píše...No neviem, možno to je len môj pocit a môže byť zlý.
Každopádne ja na posádku vždy dávam buď opravy alebo kamo, podľa toho na aký tank a čo s ním robím na mape...potom väčšinou žiarovku alebo profesora.
K tej T29, keď to stretnem s tigrom tak vždy do poklopca kadiaľ lezie posádka a je po probléme, väčšinou tí hráči spoliehajú a moc sa nehýbu, takže to ide ľahko trafiť.
Akurát som si zaobstaral Jumbo shermana a nechápem z toho panciera

keď som top tak majú vážny problém ma prestreliť a ešte keď sa v kopcoch človek dobre nakloní tak to nejde preraziť....posledne som hral a 52 obdržaných zásahov

ale železnú zed som nedostal, ale chladnokrvného áno. Taktiež poteší keď sa objaví kv1s pred vami a celá natešená že vás dá...tuk, odrazí sa to a vy do nej húfnicou s goldom a za 400hp
taktiež minule som sa hral s kv1s ktorý vyliezal z diery a proste ma strelal do panciera ale to bol pod takým uhlom že ani keby mal Xkové delo tak to nedá, asi po 5tich ranách to vzdal a prepol na explozívne a po 100vke mi dával rany

to som ho ale už uklofal s tým stock delom.