Zapnutie podpory pre 16-Bit aplikácie
Zapnutie podpory pre 16-Bit aplikácie
Zdravím, kde zapnem, prípadne vypnem vo (Windows 8 32-Bit) podporu pre 16-Bit aplikácie ? Chcem nainštalovať starú hru a nemôžem spustiť inštalátor kôli tomu, dík.
Naposledy upravil/-a baltimora v Št 20. Dec, 2012, 16:34, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
Re: Zapnutie podpory pre 16-Bit aplikácie
Tak ale nevidím to tam, už som pozeral v Control Panel, jedine že je to niekde zašité.
Pre 16 bit aplikácie by som odporučil radšej starší OS než Vistu, alebo virtualizáciu. V horšom prípade emulátor.
To hej, jasné, ja som tú hru predtým nainštaloval už na Windows 8, len teraz je vypnutá tá podpora pre 16-Bit a neviem prísť na to kde to zapnúť.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
a ako si ju vobec vypol? nemam info o tom ze by sa to vobec dalo. Jedine co je zname je, ze 16bit appku nespustis pod 64bit OS.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
vpravo hore je search, čo tak ho použiť?baltimora napísal:Tak ale nevidím to tam, už som pozeral v Control Panel, jedine že je to niekde zašité.
.
Pomohlo hľadanie v Ovládacom Paneli, vraj sa to nachádza v Programy a súčasti, ale bez hľadania to človek nenájde, je to záhadne skryté.
shiro: Dá sa to vypnúť aj zapnúť pozri obrázok.
Už to mám zapnuté, inštalácia už funguje, dík.
shiro: Dá sa to vypnúť aj zapnúť pozri obrázok.
Už to mám zapnuté, inštalácia už funguje, dík.