Aky film ste naposledy videli?
Re: Aky film ste naposledy videli?
vysvetli co znamena chabe
je to preexponovane a presaturovane - ale presne tak aby ked si nasadis okuliare tak aby si mal pekny obraz. na avatare, avengers a neviem kde vsade som bol na 3D to stale bolo prislis tmave a nevyrazne.
a farby su samozrejme prehnane ved ide o fantasy svet - napriklad trava v Hobbitone je zelena... ale feeest zelena
je to preexponovane a presaturovane - ale presne tak aby ked si nasadis okuliare tak aby si mal pekny obraz. na avatare, avengers a neviem kde vsade som bol na 3D to stale bolo prislis tmave a nevyrazne.
a farby su samozrejme prehnane ved ide o fantasy svet - napriklad trava v Hobbitone je zelena... ale feeest zelena
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
zelená je dobrá ...
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
No ze nie kazda sala podava to 3D dostatocne nasvietene a tak je to vraj take slabofarebne prave
Spoiler: ukázať
aha hej no moze byt . tak ja vravim za cinemax-ke ze to maju co sa farieb tyka fajn. par nerovnosti som si vsimol na platne ale to uz som ja moc detailista
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Ja som cital, ze 2D verzia je lepsia. Aj som vcera sedel uz v kine na tom, len po 30min bieleho platna nam oznamili, ze z technickych precin sa Hobbit premietat nebude . Po dlhom case v kine a takto to dopadne .
- Curd3x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2012, 16:59
Neprijemna skusenost kde si bol v kine? Ba/TT?
To spracovanie Sherlocka sa mi celkom pozdava, urcite viac ako posledny celovecerny film. Tesim sa na tretiu seriuCurd3x napísal:niekto kto to sleduje/sledoval?
http://www.imdb.com/title/tt1475582/
- Curd3x
- Používateľ
Uz som si pozrel prvu seriu a ten Sherlock neskutocne naklada,velmi sa mi to paci
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
inak aj v amerike ide serial o sherlockovi. dr watsna tam hraje LucyLiu zatial som nenabral odvahu to skusit pozriet. http://www.csfd.cz/film/317836-jak-proste/
pozrel som prvy diel.. no nie je to take strasne .
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
http://www.csfd.cz/film/290618-perks-of ... lower-the/
on existuje! krasny romanticky teenegersky nonprasacky film. pre mna prekvapenie roka, najkrajsi a najlepsi romanticky film tohto roka. vsetci herci boli uzasny, skvelo pasli a emma watson vyrastla do krasnej zeny pre mna 10/10 a urcite si ho dam za par dni znova vrelo odporucam kto ma rad dramu spojenu s romantikou
on existuje! krasny romanticky teenegersky nonprasacky film. pre mna prekvapenie roka, najkrajsi a najlepsi romanticky film tohto roka. vsetci herci boli uzasny, skvelo pasli a emma watson vyrastla do krasnej zeny pre mna 10/10 a urcite si ho dam za par dni znova vrelo odporucam kto ma rad dramu spojenu s romantikou
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
http://www.csfd.cz/film/266803-dredd-3d/
urban to celkom zvladol ziadny dej, iba hruba zabijacka a jatka. Celkom som sa pritom bavil, hlavne scenka s troma rotacakmi bola super oproti stallonemu mi prisiel ale ako mensi tvrdak, mc daval na tu zensku, cakal som od neho trochu viacej akcie.
celkovo tomu davam 7/10, lebo mam rad komix
urban to celkom zvladol ziadny dej, iba hruba zabijacka a jatka. Celkom som sa pritom bavil, hlavne scenka s troma rotacakmi bola super oproti stallonemu mi prisiel ale ako mensi tvrdak, mc daval na tu zensku, cakal som od neho trochu viacej akcie.
celkovo tomu davam 7/10, lebo mam rad komix
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Curd3x
- Používateľ
Hell: idem na Dreda... som zvedavy...Obal vyzera laaakavo
,,idem na dreda,, som myslel ze idem na to ..ako idem si to pozriet,lahnut a zapnut doma
,,idem na dreda,, som myslel ze idem na to ..ako idem si to pozriet,lahnut a zapnut doma
Naposledy upravil/-a Curd3x v St 26. Dec, 2012, 21:14, upravené celkom 1 krát.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
u bratov cechov to dali rovno na dvd a BR, tuna to dali do kin?