DotA 2
Re: DotA 2
no ego, no fun
mam RL kamosa co hra len v normal brackete hry, ked ideme spolu, tak nas to hodi do high a tam tie hry stoja za 2 veci, ja davam a on feeduje, lebo nevie ani itembuildy a neda si poradit, hra to for fun a nezaujima ho to , cize taka hra, ze pod ma ... Cize to nie je o egu, ale o balanse
ty mas 55% winrate a v tom very high si bol 2 krat za zivot. Nechapem na zaklade coho je ten rating zalozeny.
btw, turnaj bude, mozete sa zmixovat
http://www.dota2.cz/novinky/DGVT
mam RL kamosa co hra len v normal brackete hry, ked ideme spolu, tak nas to hodi do high a tam tie hry stoja za 2 veci, ja davam a on feeduje, lebo nevie ani itembuildy a neda si poradit, hra to for fun a nezaujima ho to , cize taka hra, ze pod ma ... Cize to nie je o egu, ale o balanse
ty mas 55% winrate a v tom very high si bol 2 krat za zivot. Nechapem na zaklade coho je ten rating zalozeny.
btw, turnaj bude, mozete sa zmixovat
http://www.dota2.cz/novinky/DGVT
Naposledy upravil/-a zwARO v Pi 21. Dec, 2012, 10:22, upravené celkom 2 krát.
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
ja neviem nic, hrame to prevazne niekde na lanke s kamosmi ako veeela veeela hier mam za sebou ale zeby som sa neak extra trhal za tym to nie... kaaamos to hra fakt vysoko no niekedy koli tomu snama nejde ani na pivec co je zlo
Spoiler: ukázať
riadny tryhard ako sa vola?
od kedy sa da pozerat kde hras?
musim si cez sviatky znovu zahrat, uz som nehral asi 2 mesiace
musim si cez sviatky znovu zahrat, uz som nehral asi 2 mesiace
to uz je stare, mozno aj pred letom, len to bolo low normal high a teraz zrusili to LOW a posunuli to, aby sa ludia necitili zle :X
no jak vidim brata hrat tak stale nadava ze jake lamy, takto pred rokom ked to este nikto nemal tak to malo uplne inu atmosferu
trickerko vy jak? este hravate o dusu?
nie nie, ja uz som na dochodku od leta, uz len fora flejmujem, ale tak to ma bavilo vzdy.
Teraz nejaky mix na ten turnaj sme dali dokopy inak pub
neni moc casu ani chut skladat nejaky team, bohuzial.
sak teraz ma ten kluc kazdy lolkar, tak to tak potom aj vyzeraju tie hry. som si spravil novy acc a hral som, ked si hru nevyhras sam, tak nemas sancu enchantreska ma na 1 lvl prvy skill, like a boss a take veci vsetci skore tak 1-9 like np
Teraz nejaky mix na ten turnaj sme dali dokopy inak pub
neni moc casu ani chut skladat nejaky team, bohuzial.
sak teraz ma ten kluc kazdy lolkar, tak to tak potom aj vyzeraju tie hry. som si spravil novy acc a hral som, ked si hru nevyhras sam, tak nemas sancu enchantreska ma na 1 lvl prvy skill, like a boss a take veci vsetci skore tak 1-9 like np
- Courage_SK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Nov, 2010, 19:52
trickerko ? chceš povedať že zwARO je Trick3r z Dota2.cz ?valistar napísal:no jak vidim brata hrat tak stale nadava ze jake lamy, takto pred rokom ked to este nikto nemal tak to malo uplne inu atmosferu
CPU AMD Phenom II X4 955@3,9GHz + Gelid Tranquillo Rev.2
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD Dell U2312HM
LCD Dell U2312HM
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
solo sa to neda hrat taki tupi ludia po kope niesu snad nikde
2 hry som skusil sam ani nahodou... minimalne ked traja budeme inak to nezapnem fuj
2 hry som skusil sam ani nahodou... minimalne ked traja budeme inak to nezapnem fuj
so shit sherlock, ale tu som slusny a normalny obyvatel foraCourage_SK napísal:trickerko ? chceš povedať že zwARO je Trick3r z Dota2.cz ?valistar napísal:no jak vidim brata hrat tak stale nadava ze jake lamy, takto pred rokom ked to este nikto nemal tak to malo uplne inu atmosferu
nie je sa problem dohodnut, hoci premade 5v5elementar napísal:solo sa to neda hrat taki tupi ludia po kope niesu snad nikde
- Courage_SK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Nov, 2010, 19:52
Všetky hry v Greevlingu som odohral solo a väčšina sú výhry.elementar napísal:solo sa to neda hrat taki tupi ludia po kope niesu snad nikde
CPU AMD Phenom II X4 955@3,9GHz + Gelid Tranquillo Rev.2
LCD Dell U2312HM
LCD Dell U2312HM