Viete mi poradit? Ako mozem odstranit napr. tento obrazok, ak nemam webftp atd. ... ?? http://graphicssk.ladesk.com/install/th ... t_free.png
Ďakujem
Ako mozem odstranit nejaky obrazok alebo stranku?
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 19:41
Re: Ako mozem odstranit nejaky obrazok alebo stranku?
takto, videl som tu uz viacero tvojich postov, ale vzdy ma napadlo len jedno -
Ani raz si nedal dostatok informacii na to, aby ti niekto dokazal normalne pomoct. Napr. teraz ma napada,
ze by si si ten obrazok mohol stiahnut, oznacit v priecinku, stlacit Delete a hotovo... odstraneny.
Cize, do buducna, lepsie popis, ze co vlastne chces, lebo inac tu normalnu odpoved nedostanes.
Ani raz si nedal dostatok informacii na to, aby ti niekto dokazal normalne pomoct. Napr. teraz ma napada,
ze by si si ten obrazok mohol stiahnut, oznacit v priecinku, stlacit Delete a hotovo... odstraneny.
Cize, do buducna, lepsie popis, ze co vlastne chces, lebo inac tu normalnu odpoved nedostanes.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Mas aspom pristup na ftp?
edit: silne pochybujem. vyuzivas sluzbu liveagent a chces dat prec odniekadial ich logo.. bohuzial to v takom pripade zrejme mozne nebude.
edit: silne pochybujem. vyuzivas sluzbu liveagent a chces dat prec odniekadial ich logo.. bohuzial to v takom pripade zrejme mozne nebude.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 19:41
Je nekradnem D
//grrr, necituj! - newmi
//grrr, necituj! - newmi
Spoiler: ukázať
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
a co robis ? suhlasil si s vyuzivanim ich sluzieb vymenou za banner.. tak ked sa ho chces zbavit, chces to vyuzivat mimo dohody a teda zadarmo (kedze oni maju z toho banneru zisk) a teda kradnes
a k teme: nauc sa vlastnost CSS - display
a k teme: nauc sa vlastnost CSS - display
Spoiler: ukázať