cawte,
nasiel som jednu PCI wifi kartu a cchel by som z nej spraviť kvazy wifi router, v PC mam klasicky internet cez kabel
dufam že mi viete poradiť
skusal som premostenie a nasledne ad-hoc ...ale pri premosteni mi odpojilo internet, a netusim prečo, skusal som aj staticky zadať ip ..no stale ma vyhodi..
neviete mi pomoct co stym ? ako to nastaviť popripade ako by sa to dalo inak spraviť ?
problem s adhoc PCIwifi karta + Lan kabel
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: problem s adhoc PCIwifi karta + Lan kabel
podporuje ti wifikarta AP mod? zisti si.
naraz ako APcko aj adhoc to pracovat nikdy nebude. bud jedno alebo druhe.
naraz ako APcko aj adhoc to pracovat nikdy nebude. bud jedno alebo druhe.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Re: problem s adhoc PCIwifi karta + Lan kabel
no tu v blizkosti nemam ako zistiť, či to pracuje spravne a ci sa da na niekoho cez to pripojiť (susedia), je to starsi typ, vo win pise že zariadenie pracuje spravne......skor mam ten problem že sa mi dneda spraviť ad-hoc, ani na notebooku, skusal som z NB spraviť "router"..teraz mi to nejde, odpojimi mi internet.....ešte pred par mesiacmi to fungovalo v pohode, napojil sa na mna brat s dalsim NB v pohode......ale teraz neviem v com je problem.