Ta teplota nie je az taka hrozna, da s avpohode. Ale ak ti to fakt vadi tak si kup si do bedne nejaky tichy ventilator, aby si v nej mal prievan.
Alebo skus napr. pasiv an chipsety od Zallmana alebo existuje este alternativa od Primecooler.
teplota chipsetu
restarty PC mozu byt sposobene hocicim inym napr.: mas slaby zdroj na svoju zostavu, moze tam byt nieco nekompatibilne, mas to mac pretaktovane atd...agent napísal:neviem ci je to tou teplotou alebo niecim inym ale obcas sa mi pocitac restartne. Takze preto som chcel nejaky chladic. Inak v bedni mam v predu jeden 12 mm vetrak a vzadu dalsi mensi. Ale nepomohlo to. Stale ta teplota kolise nad 50 stupnov. Som rozmyslal aj nad nejakym aktivnym chladenim ale kedze hned v PCI-expres mam graficku kartu, musim najst nieco aby sa to tam zmestilo a zaroven dobre chladilo
Teplotu chipsetu, by si mohol znizit tak, ze na ten pasiv nasmerujes priamo nejaky vetrek, ktory ho bude ofukovat.
aj keD nemam skusenosti s nForce4, tak sa mi ta teplota zda byt vysoka. na mojom byvalom compe s nForce3 (pasvne chladenym) a v notebooku (viD popis) sa teplota dzi okolo 35°C. skus tam dat napriklad http://www.tichepc.sk/product.php?it_id=976&ca_id=39 a ak to bude velmi hlucne, tak to zreguluj a bude vybavene. zmestit by sa ti to tam malo.
hej a mohol by si sem hodit popis zostavy na "diagnostikovanie" problemu s restartmi.
hej a mohol by si sem hodit popis zostavy na "diagnostikovanie" problemu s restartmi.
i5-3570
16GB RAM
SSD + veľa veľa HDD
zobrazovadlo nVidia
pozeradlo Asus PA246
16GB RAM
SSD + veľa veľa HDD
zobrazovadlo nVidia
pozeradlo Asus PA246