Wasteland 2
Re: Wasteland 2
To by ta vazne bavila hra v ktorej ti vsetko vychadza tak ako chces? Mna teda nie, prave to, ze sa ti nieco nepodari by ta malo hnat dopredu.
Spoiler: ukázať
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
to myslis vazne? mas vacsiu zalubu v neustalom loadovani?
keby to fungovalo ako som pisal napr krit fail max 5% a sanca na otvorenie 10% bavilo by ma to viac ako ako henta sragora
otvorim sejf na 10pokus a ak by sklapol krit fail, tak by som mal motivaciu to aj opravit. Takto? nekonecne vela loadov? to teba bavi?
to je moj uhol pohladu
hru som uz presiel, 2x a bavila ma, no bavila by ma este viac, keby tam neboli taketo blbosti
ps: dopredu ma hnal pribeh, atmosfera a zabavne suboje a nie potreba znizovat pocet loadov
keby to fungovalo ako som pisal napr krit fail max 5% a sanca na otvorenie 10% bavilo by ma to viac ako ako henta sragora
otvorim sejf na 10pokus a ak by sklapol krit fail, tak by som mal motivaciu to aj opravit. Takto? nekonecne vela loadov? to teba bavi?
to je moj uhol pohladu
hru som uz presiel, 2x a bavila ma, no bavila by ma este viac, keby tam neboli taketo blbosti
ps: dopredu ma hnal pribeh, atmosfera a zabavne suboje a nie potreba znizovat pocet loadov
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ako vyriesim ten spor v rail nomads ? actinsons suhlasili ze prestanu zabijat..povedal som to indianovi a nic sa nedeje..maju sa niekde stretnut,no nezachytil som kde..nejaka rada ? vdaka
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Go outside to point where Atchison Camp and Rail Nomads Camp meet each other.
kde to je ? pri travel bode nik nestoji ...chem to uz dokoncit,neznasam tuto cast hry
kde to je ? pri travel bode nik nestoji ...chem to uz dokoncit,neznasam tuto cast hry
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
mali by sa stretnut pri travel bode medzi atchisoncami a topekanmi.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
nikde nic,kaslem na to..indianov postrielam..fakt ma to nebavi vsetko som slplnil..asi mi treba kissass,alemo smarass aby som toho apača presvedcil..nemam ani jedno
inak mam pulse rifle..je normalne ze najslabsiemu indianovi da damage tak 5-7 ?
inak mam pulse rifle..je normalne ze najslabsiemu indianovi da damage tak 5-7 ?
- M1ch4l
- VIP
ano
energeticke zbrane maju malicky damage proti cielom, ktore maju slabe brnenie a bonus proti cielom so silnym brnenim. Kazda energo zbran ma "armor treshold" a v podstate sa oplati ich pouzivat len na ciele, ktore maju armor vyssi ako ten treshold.
aky ma protivnik armor ti zobrazuje, ked nanho mieris
energeticke zbrane maju malicky damage proti cielom, ktore maju slabe brnenie a bonus proti cielom so silnym brnenim. Kazda energo zbran ma "armor treshold" a v podstate sa oplati ich pouzivat len na ciele, ktore maju armor vyssi ako ten treshold.
aky ma protivnik armor ti zobrazuje, ked nanho mieris
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
chapem..tento mal slaby armor
inak dufam ze som o vela neprisiel,ak som to vyriesil takto.. Casey Jamesa po tom,co suhlasil so skoncenim zabijania vobec neviem najst a indiansky sef mi nemal co povedat..proste ziadne moznosti v dialogu..
inak dufam ze som o vela neprisiel,ak som to vyriesil takto.. Casey Jamesa po tom,co suhlasil so skoncenim zabijania vobec neviem najst a indiansky sef mi nemal co povedat..proste ziadne moznosti v dialogu..
- M1ch4l
- VIP
da sa spravit mierumilovne riesenie. Ci k tomu treba nejake specificke skills, neviem. Odmena za to nejaka specificka nie je, asi len dobry koniec pre Rail Nomads.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ostali mi tie "spikes" netusim co s nimi
Misia kde bolo treba ziskat radiačné obleky/ochranu, podarilo sa mi to kúpiť o obchodníka pred citadelou, a potom som to ziskal ešte od toho fušera vo vezení.... Teraz sa neviem zbaviť toho obleku čo som kupil o obchodníka lebo aj to je ako quest item... bude sa to dat predať ked sa dotrepem do toho mesta XY ? alebo je to bug voliaky a nosím zbytočne +10k ?
a kto ta nuti stale loadovat? nikto, je to len tvoj problem, ze nevies prekusnut neuspech, ktory k RPG hram jednoducho patri.Memnon napísal:to myslis vazne? mas vacsiu zalubu v neustalom loadovani?
to je moj uhol pohladu
- M1ch4l
- VIP
tie kupene ti nestacia (aspon tie, co som ja kupil, maju ochranu len lvl 2 a potrebujes lvl 4)Xeigen napísal:Misia kde bolo treba ziskat radiačné obleky/ochranu, podarilo sa mi to kúpiť o obchodníka pred citadelou, a potom som to ziskal ešte od toho fušera vo vezení.... Teraz sa neviem zbaviť toho obleku čo som kupil o obchodníka lebo aj to je ako quest item... bude sa to dat predať ked sa dotrepem do toho mesta XY ? alebo je to bug voliaky a nosím zbytočne +10k ?
a nemozem sa ich zbavit, pretoze su quest item...takze inch nosim so sebou jak blbec
No veď ano len +2, ale už mám aj tej +4...to akože to budem nosiť do konca hry tie +2 ? Ak ano, tak to je pekná P*