Na tej stranke ale vsetkym zobrazuje 24mes kedze to zobrazuje tu ich zakladnu zaruku . Som zvedavy ci po objednani tej GPU bude v tej kolonke 36 mesiacov.
- nahlasovat netreba. Z live chatu aspon co som pochopil ide o to ze nie kazdy ich dodavatel dava tu zaruku co dava vyrobca a teda oni daju vsade tu zakladnu 24 mesiacov a maju istotu. Pri tejto GPu aj dodavatel im dava 36 mesiacov a teda im to problem nerobi.
vie niekto nasledovne?
napr. 15.10.2015 si datacomp objedna u dodavatela VGA so zarukou 24m.
preda ju vsak koncovemu zakaznikovi az 30.11.2015. ten ju dojde reklamovat 20.11.2017. otazka - ma este datacomp na danu vec zaruku u dodavatela, alebo nie? ako to vlastne funguje v tomto pripade? a ked stoji vec na sklade predajcu rok?
Dňa 29.10.2015 bola priateľka reklamovať grafickú kartu. Mala so sebou papier, na ktorom je napísané: dodací a záručný list. Bbsahuje údaje ako cena, part number, dátum kúpy atď grafickej karty + ďalších komponentov.
Zamestnanec R. Dz. ignoroval podrobné vysvetlenie, kedy karta vykazuje chybu, čo všetko bolo skúšané atď, do popisu chyby len napísal: Počas hrania hier vyhadzuje systém chybu grafickej karty. Bez nákupného dokladu.
Ďalšia vec, ktorá ma zaráža, je položka: očakávaná suma opravy: 15e. - Je to normálne?
Karta je v záruke, v čase odovzdania na reklamáciu mala menej ako 24 mesiacov od kúpy.
Viete mi niekto poradiť, či je to všetko v poriadku alebo nie? Bohužiaľ tieto veci som si všimol až pred pár dňami.