Silverstone Temjin TJ07-BW projekt
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: Silverstone Temjin TJ07-BW projekt
Jeziis ... ja som si odjeb... CPU ...
:D
Vypol som ho, netaktujem virtualne jadra ale fyzicke. Bez HT to ide lahsie ...
:D
Vypol som ho, netaktujem virtualne jadra ale fyzicke. Bez HT to ide lahsie ...
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
Zdravim!
chcel by som sa Vas opytat na nazor koli umiestneniu nalepsiek ...
Jednu by som chcel dat na bocne okno do rohu, druhu dovnutra na plexi a tretiu malu nad logo silverstone. Ak by som to chcel dat na logo, tak by som musel nalepit na cely vrch tu ciernu karbonovu foliu ale zial uz sa minula.
Pozrite fotky a napiste nazor ako sa Vam to takto pozdava ... bolo by dobre, aby boli tie velke osvetlene, preto ta na okne nieje uplne v rohu.
- bude vidno iba tu ciernu cast, ten biely podklad sa odstrani cize tam kde nieje cierna potlac to bude priehladne.
chcel by som sa Vas opytat na nazor koli umiestneniu nalepsiek ...
Jednu by som chcel dat na bocne okno do rohu, druhu dovnutra na plexi a tretiu malu nad logo silverstone. Ak by som to chcel dat na logo, tak by som musel nalepit na cely vrch tu ciernu karbonovu foliu ale zial uz sa minula.
Pozrite fotky a napiste nazor ako sa Vam to takto pozdava ... bolo by dobre, aby boli tie velke osvetlene, preto ta na okne nieje uplne v rohu.
- bude vidno iba tu ciernu cast, ten biely podklad sa odstrani cize tam kde nieje cierna potlac to bude priehladne.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
co takto otocit tu vnutri o 90 stupnov?
Steam: michalsveto
-
- Pokročilý používateľ
No neviem ... zda sa mi, ze takto by to bolo lepsie. Aj ked si pozres dake ine moddovane skrinky tak tam kde maju vo vnutri nalepky tak to maju otocene kolmo na bocnicu.
Ked sa pozres kolmo na bok skrinky tak by si chel predsa vidiet nalepku kolmo na teba nie ?
Ked sa pozres kolmo na bok skrinky tak by si chel predsa vidiet nalepku kolmo na teba nie ?
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
jedine tu vnutri
- landrower
- Pokročilý používateľ
hej, len mi to pride tam take neprirodzeneBrandoo napísal:No neviem ... zda sa mi, ze takto by to bolo lepsie. Aj ked si pozres dake ine moddovane skrinky tak tam kde maju vo vnutri nalepky tak to maju otocene kolmo na bocnicu.
-
- Pokročilý používateľ
Dalsi dovod je aj preto, aby pismena sli ponad LED pasik ...
Alebo to otocim teda o 90° a dam medzi dva LED pasiky cize do stredu bieleho plexi ale stale bude v zadnej casti.
No mozno to takto necham predsa len ... radsej ziadne podsvietenie ako len ciastocne.
No ok. A co s tou co je na prednom paneli ... dat ju ponad silverstone alebo nalepit na vrchnu 5.25" zaslepku (do stredu) ? nalepka je biela ... preto ju nevidno na tom bielom podklade.
Alebo to otocim teda o 90° a dam medzi dva LED pasiky cize do stredu bieleho plexi ale stale bude v zadnej casti.
No mozno to takto necham predsa len ... radsej ziadne podsvietenie ako len ciastocne.
No ok. A co s tou co je na prednom paneli ... dat ju ponad silverstone alebo nalepit na vrchnu 5.25" zaslepku (do stredu) ? nalepka je biela ... preto ju nevidno na tom bielom podklade.
- landrower
- Pokročilý používateľ
ja by som ju hentam hore dal
-
- Pokročilý používateľ
Nalepku som zatial dal iba na okno a na predny panel ...
Dako buildy tu zapadaju prachom ... nic sa tu nedeje ... niesu tu ziadne nove foto
Tak aspon pridam moj 3kg stromcek v hodnote par stoviek euro
Cistit expu ani nema vyznam, lebo ta totalne biela kvapalina zahali vsetky necistoty ... max. tak oplachnuta je. Aj hadice su zanesene ze uz niesu priehladne no aj to prerazi ta biela xD
Zatial cakam na nove bloky, pumpu, TOP, radiator a ine ...
Dako buildy tu zapadaju prachom ... nic sa tu nedeje ... niesu tu ziadne nove foto
Tak aspon pridam moj 3kg stromcek v hodnote par stoviek euro
Cistit expu ani nema vyznam, lebo ta totalne biela kvapalina zahali vsetky necistoty ... max. tak oplachnuta je. Aj hadice su zanesene ze uz niesu priehladne no aj to prerazi ta biela xD
Zatial cakam na nove bloky, pumpu, TOP, radiator a ine ...
-
- Pokročilý používateľ
Naposledy upravil/-a Brandoo v Št 31. Jan, 2013, 19:14, upravené celkom 1 krát.
- Martin_RAZER_SVK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 06. Aug, 2012, 20:24
Na to CSQ si nikdy nezvyknem ešte že sa už dá hlasovať za vzhľad bloku http://thinkcell.ekwb.com/
CPU i5 4670k 4.2GHz,MB MSI Z87 MPOWER, RAM2x4GB KINGSTON HyperX Performance 2400Mhz Cl11 ,GPU Asus EHD5870+EK FC5870,D5 + Alphacool TOP, EK Supreme HF, 2x480 Alphacool Nexxxos UT60/XT45, case CM HAF X,PSU Seasonic x-650
-
- Pokročilý používateľ
Mal si ho v ruke niekedy ?
aj mne sa zo zaciatku nepacil ... ale ked ho vidim nazivo tak sa mi lubi uz
a co si myslis o tych skrutkach ,.,. resp. capickach ... krajsie su na nom tie cierne alebo original strieborne ?
aj mne sa zo zaciatku nepacil ... ale ked ho vidim nazivo tak sa mi lubi uz
a co si myslis o tych skrutkach ,.,. resp. capickach ... krajsie su na nom tie cierne alebo original strieborne ?
- Martin_RAZER_SVK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 06. Aug, 2012, 20:24
Tie čierne v ruke som to ešte nemal ale musím uznať že keď je to v niakom veľkom množstve ako je 2xGPU a bridge blok na cpu a RAM tak to vyzerá dobre + niaka kvapalina ako mayhems pastel tak to je jeb*
Edit: ale to strieborne logo vyzerá super a keď bude niečo takéto za dobru cenu tak isto vezmem min.10ks http://thinkcell.ekwb.com/idea/stylish- ... ittingplug tie sú fakt super a podarene no čosi mi hovori že to zabijú cenou ktorá bude prevyšovať aj bitspower
Edit: ale to strieborne logo vyzerá super a keď bude niečo takéto za dobru cenu tak isto vezmem min.10ks http://thinkcell.ekwb.com/idea/stylish- ... ittingplug tie sú fakt super a podarene no čosi mi hovori že to zabijú cenou ktorá bude prevyšovať aj bitspower
Naposledy upravil/-a Martin_RAZER_SVK v St 30. Jan, 2013, 23:40, upravené celkom 1 krát.
CPU i5 4670k 4.2GHz,MB MSI Z87 MPOWER, RAM2x4GB KINGSTON HyperX Performance 2400Mhz Cl11 ,GPU Asus EHD5870+EK FC5870,D5 + Alphacool TOP, EK Supreme HF, 2x480 Alphacool Nexxxos UT60/XT45, case CM HAF X,PSU Seasonic x-650
-
- Pokročilý používateľ
No no ... ak by si chcel modru kvapalinu ... teda taku ako oblacik ... das Mayhems Ice white UV a s kombinaciou toho plexi bloku, ktory ma plexi nie cire ... ale take ako zamrazene + UV 3mm ledky ... mnam mnam. No len to ze ja som nechcel mat modru kvapalinu ...
teraz som zobral este liter klasickej Mayhems Ice white bez UV ... lebo 480 radiator
teraz som zobral este liter klasickej Mayhems Ice white bez UV ... lebo 480 radiator