pipo137 napísal:a potom mať hlavu v smútku, ako je tá bedňa zlá
Tvoje reakcie mi kolú oči, mal si už nejakú Zalmanku v ruke, či pľuješ na značku všeobecne
čakal som na nezainteresovanú reakciu ako od mino_85, aby som sa odrazil od niečoho iného ako honu na Zalmanky.
Súhlasím s ním, že Zalmanky rozhodne držia úroveň v rámci cenovej hladiny. Až som sa čudoval, keď som po rozbalení Z5-ky videl kvalitu spracovania a drobnosti ako háčiky na pre sk pásky, bezskrutkový systém uchytenia mechaník, filtre skoro na každom vetracom otvore.
Zastavím sa ešte pri toľko omieľanej hrúbke plechov, filtroch a lyžinách.
Hrúbka plechov - parameter, že ehmmm....(pokiaľ sa bedňa netrasie, neriešim). A veru sa netrasie, aj keď reakcie tu naznačujú, že by mala skákať...

Nie je to tak, výrobca na plechoch rozhodne nešetril. Nechcem tu strieľať tipy v milimetroch, ale konkurencia vám hrubšie plechy neponúkne.
Filtre - výrobca zase nesiahol po záclonoidných atrapách, ale používa akúsi sieťku s väčšími dierami, ktorú si ja neviem vynachváliť.
Ľahko sa vyberá, čistí a je odolná.
Lyžiny, priestor a manažment káblov
Ja mám názor, že pokiaľ klasický disk nehodíš do nejakého silencera, tak jeho prejav registrovať je. To by som na lyžiny a iné spôsoby uchytenia nezvaľoval. Mal som disk v bedni položený na molytane a počul som ho...
Lyžiny sú super, keď častejšie vymieňate disky ako ja. Cvak cvak a disk je pripravený
S manažmentom káblov sa treba pohrať. Je ľahké napísať
taký bordel s káblami ako mám tu tak to som ešte nikdy nemal ani v skrinke za 20€ až sa hanbím za to ale to sa tam fakt nedá naukladať.
ťažšie je už sadnúť si a tri hodiny venovať ohýbaniu a páskovaniu káblov. Píšem z vlastnej skúsenosti, poriadok sa v nej spraviť dá (tiež mám nemodulárny zdroj, keď bude čas, hodím foto pre inšpiráciu).
Zastavím sa ešte raz pri háčikoch pre sk pásky. Skrinku bez nich by som už nekúpil. Umožnia ukotviť, podoťahovať káble a využiť všetky štrbiny za trayom.