Vyber smartphonu
Re: Vyber smartphonu
Dovod preco iphone 5, ktory je mimo mojej cenovej kategorie?? 

- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
iphone 5 sa da zohnat od 300e zo zarukou.
napr.: http://mobil.bazos.sk/inzerat/36519635/ ... e-32gb.php
napr.: http://mobil.bazos.sk/inzerat/36519635/ ... e-32gb.php
Spoiler: ukázať
Stale sa pytam na dovod, vies povedat realne preco tento mobil?? Ak ma presvedcis, tak si ho kupim, nemam predsudky 

- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Lebo iPhone 
k teme: Nerozmyslal si skor nad nexusom ? Urcite lepsi, ako s3. Popripade nexus 4, na Tvoje poziadavky postaci urcite. Alebo note 3 :] Tam budes mat aj paradnu baterku :] Ten by som zrejme uprednostnil pred spominanymi.

k teme: Nerozmyslal si skor nad nexusom ? Urcite lepsi, ako s3. Popripade nexus 4, na Tvoje poziadavky postaci urcite. Alebo note 3 :] Tam budes mat aj paradnu baterku :] Ten by som zrejme uprednostnil pred spominanymi.
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
LG G2 16GB od 338,70 €
LG G2 32GB 369€
Note 3 Neo od 350,00 €
pripadne este aj ten spominany Nexus 5 alebo Galaxy S4, ale osobne by som ho nebral a isiel najradsej do G2.
Zalezi od velkosti aku chces, aka pamät ti postaci, ci potrebujes podporu SD karty,...
LG G2 32GB 369€
Note 3 Neo od 350,00 €
pripadne este aj ten spominany Nexus 5 alebo Galaxy S4, ale osobne by som ho nebral a isiel najradsej do G2.
Zalezi od velkosti aku chces, aka pamät ti postaci, ci potrebujes podporu SD karty,...
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
- mohamed
- Pokročilý používateľ
ip - vynikajúci výkon, kvalitné spracovanie, dobrý servis (nieje to zalagovane) a na tvoje vyuzivanie akuratLithil napísal:Ahojte, rozhodol som sa vymenit moj zlyhavajuci Samsung Galaxy S2 za nieco novsie a vykonnejsie. Smartphone ktoty chcem kupit budem vyuzivat na surfovanie, volania, sms/mms, nejaka ta databaza o spotrebe auta (),mesacne nejaka ta fotka a pri dlhych chvilach Real Racing 3 ...
napr tu je nieco pisane:
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... lit=iphone
Link som precital uz skor a stale neviem preco by na '' moje pouzivanie'' mal byt iphone lepsi ako ine telefony. Mesacne presurfujem 1700 mb dat , myslim ze to nieje malo. Neznamena ale ze sa hadam, ja len nemenim mobil kazd mesiac a chcem mobil na jeden az dva roky s tym ze mi nic nebude chybat co sa tyka vykonu/prevedenia.
- mohamed
- Pokročilý používateľ
Tak ios s plynulostou problem mat nebude aj neskor, narozdiel od androidu.
Ja by som siel do androidu.
Mam n5 a vsetko zvlada bez problemov, aj ked sa uz hry nejak nehram. Akurat baterka by mohla byt lepsia na 3G s displayom na 1/2+ to neni nic moc
(inac ja mam mesacne 16GB
)
Presne tak iphone ti nebude nikdy lagovat vid ip4 + ios 7 nikdy som nic rychlejsie nevidel
Mam n5 a vsetko zvlada bez problemov, aj ked sa uz hry nejak nehram. Akurat baterka by mohla byt lepsia na 3G s displayom na 1/2+ to neni nic moc

Presne tak iphone ti nebude nikdy lagovat vid ip4 + ios 7 nikdy som nic rychlejsie nevidel

.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
clo sa plati nad 150 ked uz?, aj tak to su nejake 3% takze to nicmArtinko5MB napísal:CLO sa plati za tovar nad 200 EUR, takze tam urcite bude
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Bateria ma tiez zaujima, teraz som od odpojenia nabijacky uz 4. hodinu nonstop surfovania a pipa mi 11 percent
o ip4+najnovsi ios som pocul dost preto nepripada do uvahy ani ip4 ani ip4s a ak tam mam rvat starsi ios tak to mozem rovno flashovat android jeden za druhym. Preto je minimum iphone 5 ak sa teda bavime o moznej kupe ip.
Edit: teraz na sgs2 ficim na CM 10.1.3

Edit: teraz na sgs2 ficim na CM 10.1.3
Naposledy upravil/-a Lithil v Po 14. Apr, 2014, 14:15, upravené celkom 2 krát.
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Lord: ides sa natahovat na sumach ? Pointa je, ze si nepodal pravdivu informaciu o platbe cla
K tomu iphonu, ma zalostnu baterku ...

K tomu iphonu, ma zalostnu baterku ...
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Mi3
KDE KÚPIŤ XIAOMI MI2, MI2A, MI2S, HONGMI, MI3
Máš tam všetko, aj čo sa dph a cla týka
Bacha na to, že kde kupuješ, lebo aj Mi3 môžeš kúpiť fake.
Prípadne si pozri Mi2s, slušný HW malé rozmery a dlhá výdrž. a dobrá cena 32gb/240€
Ku tomu ešte 3100mah batériu(trochu síce zhrubne ale monštrum sa z toho nestane) a vydrží ti aj 3-4 dni. Podľa využívania samozrejme.

KDE KÚPIŤ XIAOMI MI2, MI2A, MI2S, HONGMI, MI3
Máš tam všetko, aj čo sa dph a cla týka

Bacha na to, že kde kupuješ, lebo aj Mi3 môžeš kúpiť fake.
Prípadne si pozri Mi2s, slušný HW malé rozmery a dlhá výdrž. a dobrá cena 32gb/240€
Ku tomu ešte 3100mah batériu(trochu síce zhrubne ale monštrum sa z toho nestane) a vydrží ti aj 3-4 dni. Podľa využívania samozrejme.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
idem, ja som si svoj prispevok uz upravilmArtinko5MB napísal:Lord: ides sa natahovat na sumach ? Pointa je, ze si nepodal pravdivu informaciu o platbe cla![]()

aha, uz viem, pozeram na rozhodnutie o colnom konani... z nejakeho dovodu mi k tabletu dali vnutornu hodnotu 141eur, a colnu hodnotu 156.88 z ktorej ratali DPH.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
uz ked sa tu natahujete o tom ci sa plati CLO. neplati. na poziadanie a niekedy aj bez neho stranka, ktora odosiela xiaomi napise na krabicu sumu, napr. 20 € s tym ze ide o nejaku lacnu vec, trebars kryt na telefon a tym padom sa neplati clo