Ahojte, rozhodol som sa vymenit moj zlyhavajuci Samsung Galaxy S2 za nieco novsie a vykonnejsie. Smartphone ktoty chcem kupit budem vyuzivat na surfovanie, volania, sms/mms, nejaka ta databaza o spotrebe auta ( ),mesacne nejaka ta fotka a pri dlhych chvilach Real Racing 3. Do oka mi padli dve cenove kategorie. V jednej je zatial Xiaomi mi3 a v druhej Samsung Galaxy S3. Viete mi poradit co sa viac oplati pripadne ine varianty?? Mobil budem vlastnit asi 2 roky kedze nejsom narocny na stale nove modely
Ja by som volil Nexus 5 - resp. ja volim Nexus 5 Takisto mam SGS2 a tiez uz chcem zmenu, no nie preto, ze by uz dosluhoval (funguje spolahlivo - proste uz je cas sa zmodernizovat). Ten mi3 by tiez mala byt dobra volba, ale ja osobne mam rad cisty Android - preto N5. Plus je to velmi slusny phone a chybu s nim urcite nespravis.
Ako je to s baterkou u nexusu a mi3?? Co sa tyka surfovania a smskovania tak to robim cely den. Moj sgs2 vydrzi pri tomto vyuzivani styri hodiny na novej baterke.
Xiaomi ma rovnako tych 3000mAh. Ono viacmenej co sa tyka HW je Nx 5 a Mi3 na tom priblizne rovnako. Ja by som ale siel do Mi3 uz len kvoli tomu dizajnu ala Lumia (proste ma dostal). A dalsia vec je MIUI graficka nadstavba vs pure android. Mna viac laka MIUI. Najradsej by som ale volil WP. Ale zas fon s takym HW a winom stoji pol majetku. Takze za mna Mi3.
CPU: R7-9800X3D Cooler: AC LF3 420 MB: x870E Nova GPU: RTX 3080 Ti Suprim X RAM: Corsair Vengenance 64GB 6200CL28 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
Vyzera to na ten xiaomi mi3, na cinskom obchode spemall ho maju za nejakych 330 euro, co sa mi zda malo, este k tomu 64gb. Ma niekto skusenosti s takouto objednavkou z ciny?? Co sa tyka cla a podobne.
CLO sa plati za tovar nad 200 EUR, takze tam urcite bude
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
GEAR Dark Project KD87A TKL - Gateron Teal Switches, Glorious Model O Pro Wireless - Blue Lynx, xtrfy XGP1-L4, MSI Optix G273QPF, DELL S2422HG, Razer Barracuda X 2022, DXRACER OH/FD01/NR