Chladiaca podložka pod notebook
- Kknightley
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
Re: Chladiaca podložka pod notebook
No veď práve, trochu sa obávam tých 90°C pri hraní ... grafická má okolo 74 to je pohoda ešte. Len ľavá časť notebooku je komplet horúca :/ asi budem musieť popremýšľať ako odlepiť ten sticker.
- Kknightley
- Používateľ
Ešte premýšlam, že by som to chladil týmto http://www.alza.sk/arctic-breeze-pro-d1 ... tm#recenze aj keď neviem
ale vyzerá že to poslúži na odháňanie teplého vzduchu viac ako podložka ktorá v podstate nemá poriadne odkial nasávať

toto mi treba na intrak
tu v KE je hotovy mordor.

- Kknightley
- Používateľ
no bez srandy, prietok vzduchu 2x lepší ako podložka s hustými dierkami 

inak na u2 sa da nasrobovat aj 120mm fan. Gabo mi tie prditka vymenil za 120mm biely fractal design.
5V bolo nan malo, ale na trafku uz to bolo
140tku som neskusal, nebola po ruke.
5V bolo nan malo, ale na trafku uz to bolo

140tku som neskusal, nebola po ruke.
- Kknightley
- Používateľ
Aj tak si myslim že nasaveni tam je slabo riešenie keď tam daš tak velky fan :/ fučí to dosť ?
prietok vzduchu je super a hluk.. no NB to prehlusi 
Ano, dost to zavisi od toho kolko plochy na spodnej strane NB je perforovanej a aka velka je perforacia na nasavanie. Uz som videl NB len s perforaciou na fan aj to takou úbohou.
Tvoje MSI je zospodu derave ako reseto, tak by to mohlo pomoct. A ma dost dobry vyfuk, ak nechces odoberat kryt, tak by mohol na zbavenie prachu pmoct stlaceny vzduch s "hadickou". Stoji to od 2 do 3.50€

Ano, dost to zavisi od toho kolko plochy na spodnej strane NB je perforovanej a aka velka je perforacia na nasavanie. Uz som videl NB len s perforaciou na fan aj to takou úbohou.
Tvoje MSI je zospodu derave ako reseto, tak by to mohlo pomoct. A ma dost dobry vyfuk, ak nechces odoberat kryt, tak by mohol na zbavenie prachu pmoct stlaceny vzduch s "hadickou". Stoji to od 2 do 3.50€
- Kknightley
- Používateľ
S prachom problém nie je, zatiaľ. Práveže preforacia NB zo spodnej časti sa mi nevidi nejaka super ... sem-tam nejaka diera. Otázka je či kupiť tu podložku s 3 adjustable vetrakmi a nastaviť ich presne pod tie perforovane časti notebooku, alebo lacnejšiu variantu s veľkým fanom.
skor by som preferoval variabilnejsiu verziu.