takto nejak to mam upravene: https://www.dropbox.com/s/onvqtiitlanlo ... 7.png?dl=0
prehravac ma prehravat, nie zalievat travnik a utierat ti rit.Leon napísal:Práve som si pozrel ten mpc,... a nasmiechveď ten funkciami nesiaha na potplayer ani z desatiny.
A ako inac sa pouziva prehravac videi?Leon napísal: ... práveže playlisty dávam na prvé miesto. Keď používate player len nato, že si kliknete v prieskumníkovi na film a potom ho vypnete tak ok, nato Vám stačí hocijaká iná sračka.
to pozeras filmy cely den? to spojenie playlistu s nejakym prehliadanim priecinku nejak nechapem....to si akoze nastavis playlist aby ti sledoval napr. nejaky download adresar a ked tam stiahnes nejake video, tak ho automaticky do playlistu prida?Leon napísal:Ja mám ale potplayer nonstop pustený. Mám vytvorených XY playlistov, ktoré už slúžia automaticky aj na prehliadanie priečinkov.
ano, cool vychytavky....ale nic strasne neriesitelne, kvoli comu by ti od klikania upadla rukaLeon napísal:Pozerám niečo a už sa mi nechce? Tak minimalizujem a automaticky mi pauzne video,... prekliknem sa na iné video a vrátim sa spať? automaticky si to pamätá kde som skončil. Toto sú veci ktoré nenájdeš v nejakom smiešnom PLATENOM prehrávači.
daj priklad. pretoze fullscreen si zapinas prave na to, aby si mal len obraz a nie to zapackat blbinami naokolo.Leon napísal:+ sa mi páčia dalsie veci ktoré sa dajú nastaviť do fullscreenu. Také drobnosti na ktoré sa ľahko zvyká ale ťažko opúšťa.
pretoze video player sa tak aj bezne pouzivaLeon napísal:... čiže, ak používaš player len nato že zapneš a vypneš film, ani sa nezapájaj do diskusie prosim.
povazujes za normalne nastavovat poondeny player 15 minut? tak to mi prid upratat a navarit, ocividne nemas doma co robit.Leon napísal:V inom prípade fakt skús nainštalovať si potplayer a venul aspoň 15 minút hraním sa v nastaveniach.
neboj, tiez som zacinal v roku 1997 na 486tke a to som mal este pesimistickych rodicov, kamosi mali sinclairy a PP-06Leon napísal:A potom píš. Nezapol som počítaš včera a používam už dobrých 15 rokov rôzne prehrávače. Posledný rok mám potplayer a na nič lepšie som bohužiaľ nenarazil.