Notebook Dell XPS 13 Touch - oplati sa ?
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
Re: Notebook Dell XPS 13 Touch - oplati sa ?
o tom piskani minulej gen som vedel a aj to,ze to je uz vyriesene...pride uz v pondelok,tak sa uvidi...dcera ho bude pouzivat ciste na kancel,tak o nejakom namahani nemoze byt ani reci,dufam,ze bude tak tichy ako uvadzaju v recenziach pri minimalnom namahani...ma to ako opozdeny darcek k promocii,dufam,ze uz nic odo mna nebude chciet ...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
Sice idem uz OT, ale aspon si to niekto cez search najde ked bude chciet info o Z30.. Na toto som si tiez spomenul veru, nejak som nenasiel ziadne riesenie alebo zeby s tym niekto mal problem, ani som nevedel ci to je ovladacmi ku gk alebo priamo winom... Uplne to menilo na par sekund farebnost celeho displeja pri prechode napr. z plochy do prehliadaca..Si to pridalo jas a potom sa to upravilo.. Casom som si to uz nevsimal ale bolo to neprijemne, nechapem co to mala byt za featurkazwARO napísal:z30 huci, mam i7 variantu. ich chladenie je zle riesene. taktiez mam problem s nejakou automatickou brightness auto redukciou pri prechode z tmaveho na biele pozadie je to rozslahane asi par sekund. v praci to mam v dockine zavrete za 2 monitormi, tak ma neirituje ani ten zvuk a ani display
Co sa tyka chladenia sa nehadam, ale moja skusenost bola celkom v pohode, asi to tu i3+4GB ram stihalo chladit lepsie a nepouzival som to na narocne tasky
▌PC » Ryzen 5 7600 | Noctua NH-D15 G2 | Gigabyte B650 Gaming X AX V2 | 32GB Kingston Fury 6000MHz CL36 | Gigabyte RTX 3060Ti Gaming Pro | Samsung 970 EVO Plus 1TB & Crucial P3 1TB | EVGA G3 650W | Endorfy Arx 700 ▌27" Dell U2719D | Gamdias Hermes P3 | Logitech G300s
▌NTB » MBP 13" | Mid 2014
▌NTB » MBP 13" | Mid 2014
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
narocne tasky, vravim pozeranie youtube a hucalo to
hento stym jasom, kamarat na zenbooku a nasiel toto
hento stym jasom, kamarat na zenbooku a nasiel toto
Then there’s the screen. Intel’s powered laptops have an option hidden in the Intel Graphics Media Accelerator control panel called “Display Power Saving Technology” (Power Options >> On Battery). Dell decided to hide this setting on the XPS 13 and as a result the screen is affected by what is called dynamic contrast, which means that certain elements (especially the gray ones) are not visible immediately when you switch between a dark and a light screen, but only after a few seconds. It also has a negative impact on the display’s brightness.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
tiež som mal na Thinkpade pomoholo mi:
najprv vypnúť prispôsobivý jas v rozšírených nastaveniach napájania a potom:
1. Spustiť: services.msc
2. Nájsť "Sensor Monitoring Service"
3. Klik pravým na vlastnosti
4. Vybrať "disabled" pod "startup type"
6. Reboot
najprv vypnúť prispôsobivý jas v rozšírených nastaveniach napájania a potom:
1. Spustiť: services.msc
2. Nájsť "Sensor Monitoring Service"
3. Klik pravým na vlastnosti
4. Vybrať "disabled" pod "startup type"
6. Reboot
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
nooo to znie dobre, cez vikend to vyskusam. Zatial som to vobec neriesil z dovodou, ze je stale zavrety v dockine a doma mam desktop, cize ho nenosim.