Trosku to tu ozivim. Cez vikend som este riadne dlhe hodiny studoval hodinky, ich platformy, presnosti GPS a podobne. V podstate som zistil, ze velmi dobre su hodinky Suunto - aj firma mi je sympaticka. Tiez maju meranie tepu srdca, velmi dobre GPS, aj mnoho aplikacii do hodiniek ako Garmin. Uz som pomaly aj chcel zanevriet na Garmina a ist do Suunta, ale potom som si do tabulky spisal parametre a tam mi to docvaklo. Suunto hodinky su tazke (podobne ako Fenix rad od Garminu).
Ohladom GPS presnosti
pozri toto. Garmin typicky greedy bastard
"duh, robime hodinky za 500 eur, ale aj tak tam dame MediaTek chip a nie nieco lepsie, aby sme viac zarobili".
Tie Garmin 935 su vlastne Fenix trieda v plastovom obale. Cize akoby lacny ksunt, ale to mi prave vyhovuje. Su lahsie ako moje terajsie Tomtomy. Nechcem velke kovove hodinky na ruke, nech vyzeram ako nejaky nigga co prave vyraboval benzinovu pumpu a uteka do geta s Rolexkami na ruke. Taktiez mam tenke rucky a velke hodinky by vyzerali
nejako takto.
Este som si o tom mnoho cital a hlavne som sa docital, ze s hrudnym HR pasom dokazu tie Garminy pomerat (odhadnut) nejake dalsie fitness veci na cloveku. Nakoniec som teda dnes objednal Garmin Forerunner 935 a hrudny pas HRM-RUN. Zoparkrat s tym pobezim, nech ma to pomeria, a potom uz len cisto s hodinkami. V buducnosti, ked budu peniazky, asi prikupim ten RD Pod a budem behat s nim, pricom hrudny pas pouzijem 1-2x za mesiac, aby som aktualizoval moje udaje.
Realne sa dost tesim na vsetky tie cisielka a blbosti, ktore mi povedia, ze vlastne mam len viac utekat. Chcem zase behavat castejsie a obcas aj lesne trasy, tak uvidime.
PS: Objednal som v
tomto obchode - nikde v Europe snad nie je nizsia cena a do 26.3. maju este 3% velkonocnu zlavu.
Vlastne pri tomto pisani som uplne zabudol, co som chcel povedat: Ak ti nevadi tvar a vaha Suunto, urcite si popozeraj ich ponuku, ci ta nieco nezaujme. Mne su tie hodinky velmi sympaticke a hlavne Made in Finland.