OK, dnes som sa donútil k nejakým tým fotkám, tak tu je sľúbený progres:
Predný filter Demciflex nahodený, dá sa ľahko odobrať a vyčistiť, fakt veľmi hustý filter, no mohli by aspoň zapracovať na tom magnetickom ráme, mal by byť o dosť pevnejší.
Čo sa týka
podpery pre grafiku, skúšal som vymyslieť svoj vlastný systém zozadu od zákl.dosky, no nezadarilo sa.
Tak som nakoniec z Číny objednal takúto podperu, svoje si splní a tiež nebráni prietoku vzduchu spredu.
Priechodka pre káble taktiež nahodená do skrinky, riadne hrubý kus gumy, no aspoň dobre drží na svojom mieste.
LED RADEON logo som nalepil cez hrubú obojstrannú pásku na Arctic fan, osadené cez odrezaný kus z originál chladiča a streknutý na čierno, káble sú schované, logo svieti, takže fajn.
Tiež urobený menší poriadok s káblami od fanov:
Na CPU chladiči som vymenil originál Bionixy za
P12 PWM PST CO tiež od Arcticu, oproti Bionixom sú o niečo tichšie a príde mi, že aj airflow z nich je priamejší. Možno kvôli inému tvaru "statora" zo zadnej strany, neviem.
A keď už nič iné, tak mám rovnaké fany v celej skrinke.
Pre porovnanie:
Bionix zozadu
P12 zozadu
Bočnice sú naskrutkované cez M3 skrutky do rámu z 8mm rámu, na "zadnej" strane sú skrutky zapustené do bočnice.
Na
plexi stranu som použil M3 skrutky z Činy, plus som pridal tesnenie z mäkkého plastu/gumy.
Tak asi takto ďaleko som sa zatiaľ dostal s projektom, ani plánované pretaktovanie som stále neskúšal (či už CPU alebo RAM), všetko ide na defaulte.
Skrinka je prakticky hotová, už len dolaďujem "sprostosti", možno nakoniec aj pridám kúsok LED pásu na diaľkové, alebo priamo do dosky.
Po zime možno nejaké upravenie vonkajšku, či už streknutie alebo aspoň vyleštenie.
Sám neviem, ako to nakoniec "vyvŕbi".