suhlas. Plus by som spravil stability memtest aj na grafiku aj na hlavne pamate - moze sa stat ze ked zacne grafika kurit, tak zacnu blbnut pamate (kvoli teplote). Pises ze mas ventilatory v bedni atd, len aby boli aj dostatocne ucinne, aby nebol bordel s kablami atd. takisto nie je skrinka ako skrinka, hento tvoje T4 Evolveo nemusi byt zrovna vykvet i ked vidim ze pises male teploty cpu/gpu - ten vzduch sa nemusi dostat na pamatove moduly.
Ja by som v ramci srandy pritrepal jeden ventilator priamo na pamate. Len tak, na testy. Takisto sa ubezpec, ze su dobre nainstalovane tie pamate to znamena rozkročmo od seba, manual k doske ti povie v ktorych slotoch ich mas mat. Pamatove dosky v stvorslotovych motherboardoch nemaju byt nainstalovane hned vedla seba. Na stabilitu by to nemalo vplyvat.
Takisto strasne vela vie spravit aj nastavenie BIOSu, je tam sto poloziek ktore ta mozu zradit. O tomto nepises nic, ci si nejako spekuloval, pretacal tu 13600vku ved ked ju uz mas, ci si nejako "ladil" bios aby si mal viac fps atd.