4K monitor pre Workstation + hranie
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Mar, 2023, 19:17
Re: 4K monitor pre Workstation + hranie
A to sa hovorí že kto skúsi Oled späť sa už vrátiť nechce Ja mám AW32 spokojnosť tiež to má svoje muchy ale vrátiť sa naspäť ku IPS by som už nedal.
CPU: AMD 7800X3D GPU: Asus TUF Gaming RTX4080 MB: Asus TUF Gaming B650m-PLUS RAM: 2x16GB Kingston 6000 PSU: Asus Strix Aura 850w Gold SSD: Kingston Fury Renegade 1TB CASE: GameMax Spark Monitor: Alienware AW3432DWF
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
vratil som sa do pat minut a dokonca k va a to mam lg oled telku
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Mar, 2023, 19:17
Možno by to chcelo pozrieť aj iný monitor mne pride AW v základe dobre kalibrovany najprv sa mi to moc nepáčilo mám rád práve také sitejsie farby v hrách ale zvykol som si. Ale nemôžem povedať že je to 100, banding tam je viditeľný od kedy to tu niekto spomenul to vnímam stále. Mne sa na IPS nepáčila tá vgrcana čierna na VA som zasa vnímal viditeľný ghosting tiež som pokúšal.
Mal som 34 AW 2K, ten bol super ale chcel som 4K teraz mi zasa chýba to UW nedá sa vždy vyhovieť no.... ale súhlasím za cenu ktorú sa to predáva človek čaká že to bude OK v každom smere. Keby som mal dať za to plnú raketu v obchode tiež by ma to asi sralo viac.
Mal som 34 AW 2K, ten bol super ale chcel som 4K teraz mi zasa chýba to UW nedá sa vždy vyhovieť no.... ale súhlasím za cenu ktorú sa to predáva človek čaká že to bude OK v každom smere. Keby som mal dať za to plnú raketu v obchode tiež by ma to asi sralo viac.
CPU: AMD 7800X3D GPU: Asus TUF Gaming RTX4080 MB: Asus TUF Gaming B650m-PLUS RAM: 2x16GB Kingston 6000 PSU: Asus Strix Aura 850w Gold SSD: Kingston Fury Renegade 1TB CASE: GameMax Spark Monitor: Alienware AW3432DWF
Ja mam ten Samsung G8 doma uz vyse dvoch tyzdnov a maximalna spokojnost (az na ten Samsung system).
ITX >>> ATX