prave som riesil podobny problem....
v programe system.exe alebo service.exe sa nasackoval trojsky kon, win32/rbot.cjl to je taka nova verzia horeuvedeneho trojanka, ktory sa neuklada do system32( ako ine slusne virusy 8) ) ale ta svina je len v operacnej pamati a do kompu sa dostane na zaklade toho ze si z netu pamata tvoju IP adresu a pri kazdom spusteni netu ti vytvori nove generic host32 a potom ako bonus ti este spusti systemak system.exe alebo services.exe na 100%.
prejavuje sa to tym ze komp ti ide na draka lebo procak nestiha alebo ti net tak neuveritelne laguje az hroza......
myslim ze je nan aj jednorazovy antivirak od spolocnosti ca (symatec)
toto vyriesila az zaplata/update od NOD32....alebo si do google napiste win32/rbot....je to dost malo znami virusik ani na strankach www.virusy.sk nie je kym som sa ho zbavil som myslel ze porodim....
BTW: kazdemu kto vyplna volny cas tym ze vytvara nove virusy by som polamal ruky.......obidve........a majradsej viackrat
100% vytazeie CPU vo wine
no problem aj nadalej pretrvava, hlavnym problemom je spoolsv.exe, ktory sluzi na spravu tlaciarne a tak, stale sa zapne po starte a vytazuje cpu na 100%, musim ho vypnut a setky sucasti spoolsv.exe vymazat, az potom to ide v pohode, ale po zapnuti sa to nahodi o5 a sekacka nenormalna, pri bootovani winu, a kym natiahne setky programi na zaciatku tak to trva mozno aj 5minut
az potom sa da dat alt+ctrl+del a vypnut/odstranit
HEEEELP
HEEEELP
Abit NF7-SL | AMD Barton 2500+@3200+ 1.6V AC Copper Silent 2 L | 512MB ddram PQI (400) | ATI Radeon Saphire 9800SE | 10GB HDD maxtor + 40GB HDD IBM | DVD-RW LG 4120B | Eurocase 5412A 350W EC
problemom moze byt ze mas (asi) nastavene zdielanie tlaciarne v sieti a tam na naxadza nejaky virus ktory tvojej tlaciarny stale posiela "dokumenty na tlacenie" a tym spomaluje cely system... riesenim by malo byt vypnutie zdielania tlaciarne v sieti :idea:pjongy napísal:no problem aj nadalej pretrvava, hlavnym problemom je spoolsv.exe, ktory sluzi na spravu tlaciarne a tak, stale sa zapne po starte a vytazuje cpu na 100%, musim ho vypnut a setky sucasti spoolsv.exe vymazat, az potom to ide v pohode, ale po zapnuti sa to nahodi o5 a sekacka nenormalna, pri bootovani winu, a kym natiahne setky programi na zaciatku tak to trva mozno aj 5minut
HEEEELP
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
tlaciaren mas naistalovanu dobre. ja musim svoju vzdy instalovat na 3x . inak mam podobne priznaky ako ty. akurat ze sa mi stale chce naistalovat novy hw (tlaciaren).
po 3. instalaci mi to vzdy ide a potom je pokoj
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jan, 2005, 20:00
dexter napísal:tlaciaren mas naistalovanu dobre. ja musim svoju vzdy instalovat na 3x . inak mam podobne priznaky ako ty. akurat ze sa mi stale chce naistalovat novy hw (tlaciaren).
nemas nahodou tlaciaren hp??? nejakej novsej rady (tie stvor pismenove)
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jan, 2005, 20:00
viem, o com hovoris... vcera som inastaloval win a s tlaciarnou som sa hral od tretej do siestej, pretoze to chcelo stale nejake hlupe subory...dexter napísal:mam este hp845, ale seternica ma hpc 1220 (alebo nieco podobne je to scener + tlaciaren) a instalaci prebieha rovnako blbo na 3x
ked som ju pridal manualne, vzdy ju chcelo este hladat... nechapem...
teraz to uz viem spravit aj na prvykrat... vcera to bol nejaky bug...
inac mam hp deskjet 3650...
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ja to robim tak ze ju nainstalujem, instalacne cd necham v cd a restartujem.
ta vec si potom vsetko najde sama na tom cd.
len nepochopim preco minimalne 3x
resp. opakujem to dovtedy pokial neprestane instalovat novy hw.
ale zatial stacilo 3x :twisted:
ta vec si potom vsetko najde sama na tom cd.
len nepochopim preco minimalne 3x
resp. opakujem to dovtedy pokial neprestane instalovat novy hw.
ale zatial stacilo 3x :twisted:
Spoiler: ukázať