Mne sa film dost pacil bolo to v poho a ma to dost do seba. Miestami sa mi zdal film dost strachvzbudzujuci, keD si pomyslim, ze nieco podobne by sa odohralo v skutocnosti (brat s rezervou).
mna ten film sklamal.. efekty akoze fajn to hej ale dej nic moc podobne tu uz bolo moooc krat.. nedopracovane (ako s tou kamerou) a nechutne strihnuty koniec... co sa ale filmu vytknut nemoze dokazal ma udrzat v napeti po celu dobu..
inak nieje mi celkom jasne to,ked sa ku koncu nakazili pozemskymi mikroorganizmami a zacali zomierat,preco stroje stratili stity-ved stroje nemaju nic s mikroorganizmami
take na jedno pozretie. pre mna sa zdalo ze atmosfera tam bola dost dobra ale bolo tam dost takych chybiciek ktore tu nescem moc rozpisovat bo by to bolo nadlho
Uz som to konecne videl - hroooooooooooooooooza, este som nevidel od Spielberga takyto nezmyselny film - a to hovorili, ze to bude filmova udalost storocia - cc... prepadak roka... nech sa ten Spielberg rychlo spamata, inak pretane byt mojim oblubenym REzISeROM :threat: :puke:
Naposledy upravil/-a Voloda737 v Ut 30. Máj, 2006, 01:50, upravené celkom 1 krát.
Voloda737 napísal:Uz som to konecne videl - hroooooooooooooooooza, este som nevidel od Spielberga takyto nezmyselny film - a to hovorili, ze to bude filmova udalost storocia - cc... prepadak roka... nech sa ten Spielberg rychlo spamata, inak pretane byt mojim oblubenym hercom :threat: :puke:
tak toto som od teba necakal ,S. Spielberg a herec