Ako je to s CF?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Ako je to s CF?
A zostava uz len doplnit, ze ide o 2xPCI-E 2.0 x8 linky, ktore odpovedaju linkam 2xPCI-E 1.1 x16.
- 4D4M
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Jún, 2008, 15:50
no dobre takze nebude z toho nic...
tak mi pls aspon odporucte nejaku dobru zakladnu...
vybral som si toto zatial... - http://www.alza.sk/SK/zakladni-deska-as ... d93548.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
bude v tom fungovat CF?
dakujem.
tak mi pls aspon odporucte nejaku dobru zakladnu...
vybral som si toto zatial... - http://www.alza.sk/SK/zakladni-deska-as ... d93548.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
bude v tom fungovat CF?
dakujem.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
áno, bude v tom fungovať CF. Dobrá doska.
- 4D4M
- Používateľ
som bol na 90% rozhodnuty pre tuto http://www.alza.sk/SK/gigabyte-ep45-ds3r-d95410.htm" onclick="window.open(this.href);return false; ... - bude to dobra volba? - radsej som ja pre gigabyte ako asus...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Ja som radšej za Asus Ale je to v podstate jedno...
- 4D4M
- Používateľ
je, ale dopocul som ze ASUS-u sa P45 dosky velmi nevydarili....horsie spoje a zle pokryte mofsety...radsej gigabyte
a co hovorite na tu zakladku co som dal hore??? bude v pohode?,,
dik
dik
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Fakt sa nevydarili ? Mozes aj uviest zdroj ? Co som ja cital tak su poznatky praveze az prilis pozitivne.
ďalší s počul som ... tie GB skoro ani nekupujú a nie sú nijaké porovnania... ale máš to jedno... chlapci Ti tu radia dobre... pre plný CF potrebuješ dosku s x38/x48 čipsetom, napr. tú Asus P5E... inak Ti ale stačí aj doska s P45, napr. Asus P5Q Pro alebo vyššie verzie, ale rozdiely sú už ďalej medzi nimi len minimálne... tie Asusky teraz dosť letia, aj tu na fóre ich má viacero ľudí a zatiaľ väčšinou spokojný... ten GB je ale samozrejme tiež dobrý, pre Teba...4D4M napísal:je, ale dopocul som ze ASUS-u sa P45 dosky velmi nevydarili....horsie spoje a zle pokryte mofsety...radsej gigabyte
dik
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
- 4D4M
- Používateľ
tak ja som to len cital ze su nie bohvieco tie ASUS...mozem hodit kde - bolo to na njeakom inom fore tusim....tam to niekto pisal...
palee preco ta gigabyte je dobra doska pre mna...takze teda myslis ze ta ASUS je lepsia?....ok.
palee preco ta gigabyte je dobra doska pre mna...takze teda myslis ze ta ASUS je lepsia?....ok.
ja si myslím, že Asus je lepšia, neporovnateľne... ale je to len moj názor, moj pohľad na vec a nemusím mať vobec pravdu... GB v poslednom čase robila perfektné dosky hlavne do nižšieho segmentu... stačí spomenúť P35-DS3, ktorá ešte aj dnes patrí myslím do naj, ak vobec nie ja najlepšia doska v tej kategórii a hlavne za tu cenu, myslím pre bežných uživateľov, rovnako dosky s G31 a G33 čipsetmi sú snaď jedny z najpoužívanejších u maloobchodných predajcov... sú kvalitné, bezproblémové a cenovo výhodné... vyššie rady už boli dosť problémové, aj tu na fóre ich má pár ľudí a stále niečo riešia.. ale je to samozrejme individuálne, niekto nemá žiaden problém...
nikto Ti nepovie, ktorá je lepšia, ktorákoľvek može byť chybná... nové s P45 čipsetom skoro ani nevidieť a čo som aj čítal, tak nič extra, ale zas hovorím, že z mojho pohľadu, pre bežné používanie a nejaké to taktovanie je ok... a Asusiek je teraz neúrekom a zatiaľ sú to na 99% len samé kladné ohlasy, väčšinou sú tie dosky ešte lepšie, ako uživatelia čakajú..
a preto som hovoril, že pre Teba dobrá, lebo z Tvojich postoch mi to tak príde, že potrebuješ dobrú dosku, aj chceš potaktovať, ale svetové rekordy zas nechceš lámať, takže na to Ti bude dobrá ako Asus, tak i GB
nikto Ti nepovie, ktorá je lepšia, ktorákoľvek može byť chybná... nové s P45 čipsetom skoro ani nevidieť a čo som aj čítal, tak nič extra, ale zas hovorím, že z mojho pohľadu, pre bežné používanie a nejaké to taktovanie je ok... a Asusiek je teraz neúrekom a zatiaľ sú to na 99% len samé kladné ohlasy, väčšinou sú tie dosky ešte lepšie, ako uživatelia čakajú..
a preto som hovoril, že pre Teba dobrá, lebo z Tvojich postoch mi to tak príde, že potrebuješ dobrú dosku, aj chceš potaktovať, ale svetové rekordy zas nechceš lámať, takže na to Ti bude dobrá ako Asus, tak i GB
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
- 4D4M
- Používateľ
mas pravdu svetove rekordy nechcem lamat... ,ja len tak troch potaktovat....ale asi pojdem teda radsej do tej asus...100 sk hore dole....
vdaka vsetkym.
vdaka vsetkym.