na prezentacie je uplne jedno ci ma televizor 100Hz alebo 14.2

to su staticke obrazky, fajront zhasla fajka.
co sa tyka rozlisenia : NEMUSIS mat notebook ktory ma displej s rozlisenim 1920xhocico... po pripojeni televizoru [LCD alebo plazma, ale tu sme sa dohodli ze na prezentacie je lepsie LCD ; naopak na TV je vseobecne lepsia plazma] sa tento velky televizor sprava ako NEZAVISLY EXTERNY MONITOR a teda mu mozes nastavit akekolvek rozlisenie -> to znamena ze toto rozlisenie NEMUSI byt rovnake ako ma displej notebooka. Este inak povedane, KAZDY notebook predany v poslednych snad desiatich rokoch dokaze na externom monitore vykuzlit 1920x1200 [16:10 format, najcastejsie pouzivany 24" monitormi] alebo 1920x1080 [16:9 format, fullHD TV zariadenia] bez ohladu na to, ake je rozlisenie jeho displeja.
myslim si ze na prezentacie sa ti fullhd hodi - zobrazovat pocitacove informacie je nieco ine ako zobrazovat televizny signal ktoremu objektivne 1280x720 rozlisenie, teda 720p hd-ready, staci uplne. A zaroven cim vacsia obrazovka tym lepsia reputacia v ociach klienta, mozete sediet dalej, komfortnejsie pozeranie atd. Ja by som si kupil co najvacsiu uhlopriecku aku dokazes zaplatit.