Prepojenie CRT TV s PC na prehratie filmov
Re: Prepojenie CRT TV s PC na prehratie filmov
Ako pozeram to WD, tak tam mas na vyber bude HDMI, alebo Composite. Kedze nemas na TV HDMI budes sa musiet uspokojit s Compositom, iny signal z toho pravdepodobne nedostanes. Medzi RGB, S-video a Composite je viditelny rozdiel. A bohuzial composite je na tom najhorsie. Nieze by sa to nedalo pozerat, ale ked uvidis iny signal, tak uz sa ti to bude zdat dost hnusne (aspon u mna to tak bolo). Ale z kombinacie tvoj TV a ten WD aj tak nic lepsie nedostanes .
Ešte mám jednu možnosť a to je že rozmýšľam nad kúpou eGreat EG-M34A, má možnosť aj siete, to do budúcnosti ale má aj Component. Keby tú moju spomínanú SCART spojil s týmto Component-om, išlo by to lepšie, dalo by sa to?pEpinko napísal:Ako pozeram to WD, tak tam mas na vyber bude HDMI, alebo Composite. Kedze nemas na TV HDMI budes sa musiet uspokojit s Compositom, iny signal z toho pravdepodobne nedostanes. Medzi RGB, S-video a Composite je viditelny rozdiel. A bohuzial composite je na tom najhorsie. Nieze by sa to nedalo pozerat, ale ked uvidis iny signal, tak uz sa ti to bude zdat dost hnusne (aspon u mna to tak bolo). Ale z kombinacie tvoj TV a ten WD aj tak nic lepsie nedostanes .
Toto je už moja posledná otázka lebo už mi zo mňa vlasy dupkom vstávajú, dík za ohotu poradiť
ak mas volnych 500E tak odporucam: http://myego.cz/item/tvix-m-6500a-luxus ... e-pro-htpc" onclick="window.open(this.href);return false;
Pekne porovnanie je na http://www.lyberty.com/encyc/articles/svideo.html (zaskroluj na taku tabulku). Osobne som Component nikdy nepouzil, takze priamu skusenost s tym nemam. Ist by to do toho SCARTu malo.ac3 napísal:Ešte mám jednu možnosť a to je že rozmýšľam nad kúpou eGreat EG-M34A, má možnosť aj siete, to do budúcnosti ale má aj Component. Keby tú moju spomínanú SCART spojil s týmto Component-om, išlo by to lepšie, dalo by sa to?
Toto je už moja posledná otázka lebo už mi zo mňa vlasy dupkom vstávajú, dík za ohotu poradiť
No, 500E sa mi zdá už dosť:-), ten eGreat je zaujímavý že dúfam že nebude prehnane drahý a má tú sieť oproti WD playeru. Ešte som ho tu u nás nevidel v ponuke takže sa uvidí.beardie napísal:ak mas volnych 500E tak odporucam: http://myego.cz/item/tvix-m-6500a-luxus ... e-pro-htpc" onclick="window.open(this.href);return false;
Ten Component tam je na najlepšej pozícii , už len to skúšať či mi ten starý SCART zoberie ale ved uvidíme a díkypEpinko napísal:Pekne porovnanie je na http://www.lyberty.com/encyc/articles/svideo.html (zaskroluj na taku tabulku). Osobne som Component nikdy nepouzil, takze priamu skusenost s tym nemam. Ist by to do toho SCARTu malo.ac3 napísal:Ešte mám jednu možnosť a to je že rozmýšľam nad kúpou eGreat EG-M34A, má možnosť aj siete, to do budúcnosti ale má aj Component. Keby tú moju spomínanú SCART spojil s týmto Component-om, išlo by to lepšie, dalo by sa to?
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- racej si kup hocijaky lacny 32" LCT za 300Euro obraz bude lepsi ako so starou 4:3 telkou
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Samozrejme že 4:3 by už bola dávno v koši, nevravím že mám dobrú TV na dnešnú dobu ale na chalupu bude ešte dobrá Philips PW a najaké číslo s plochou obrazovkou a 16:9. Jediná nevýhoda že má 50 kg . Teraz čakám buď na Samsung alebo na Philips čo povedia s cenami v týchto nových modeloch a aspoň v 46-47".Toman napísal:- racej si kup hocijaky lacny 32" LCT za 300Euro obraz bude lepsi ako so starou 4:3 telkou