ondro,vobec si nepochopil zmysel diskusie,,tu nejde o nejake vedecke fakty ohladom teleoportu,ale o ten paradox kopirovania "vedomia" co som spomenul na zaciatku
Stym by som az tak nesuhlasel, nakolko nase vedomie si dokaze vymisliet nieco ine iba na zaklade predosleho poznatku.Ondro1 napísal:byť živý je stav, ktorý sme si vymysleli, a keď sme si niečo vymysleli, vieme to odlíšiť, popísať a odôvodniťrottenkiwi napísal:Jaky vidite rozdiel medzi masom a tranzistormi v CPU ?
To presne nevieme. Možno áno, možno nie. Potom by však rottenkiwiho otázka a čo je živé a čo neživé bola na mieste. Môj názor je, že život okrem toho v biol. forme založený na uhlíku nie je. Ale je to len môj názor, tak neber, že ti tvoje vyvraciam.Mučo Mačo napísal:zivot sa nemusi skladat len z buniek,molekul,atomov...
ad vedomie ako energia nervovej sustavy..mozes to skopirovat,kto potom budes ty ?
Prepáč, zle som sa vyjadril, slovo sme si vymyslli, nie stav, preto ten príklad so stromom. Máš pravdu.Dreamer napísal:Stym by som az tak nesuhlasel, nakolko nase vedomie si dokaze vymisliet nieco ine iba na zaklade predosleho poznatku.