Vadna doska?
Re: Vadna doska?
Vsetko som skusal okrem procesora ten nemam kde vyskusat,bohuzial,nikto v okoli nema taky socket,Ale mal by byt v poriadku kedze ventilator na no nom sa vzdy roztocil,ved zajtra pride nova doska tak dam vediet,zatial dakujem za rady
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
Tom2871989 napísal: ty si dobry nie RAMky mozu byt dobre zjavne si nepochopil co som napisal nie RAMky som mal zle ale RAM sloty a to je rozdiel
Ked ich vyhodi tak ich ma prec ak ed su prec a ide tak to moze byt v slote alebo v ramkach blby niesom
Ked ich vyberie moze to ukazovat obe zamery takze nehovor ze nechapem lebo potom musis overit ci to su ramky abo sloty
Spoiler: ukázať
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
to Milkino77: To ze sa rozkrutil fan na chladici CPU neznamena ze je CPU dobry
to KatjushaMan: Ako moze ist comp bez RAMky a comp moze ist aj ked su vadne RAMky , takze specialne pre teba to napisem este raz: Pokial boli RAMky v slotoch doska sa tvarila ako mrtvy chrobak nic sa nedialo (nepipala proste nic pritom RAMky boli dobre ) ked som RAMky vytiahol pipala ze nie su RAMky. Keby boli RAMky zle doska by pipala ze su RAMky v tahu.
to KatjushaMan: Ako moze ist comp bez RAMky a comp moze ist aj ked su vadne RAMky , takze specialne pre teba to napisem este raz: Pokial boli RAMky v slotoch doska sa tvarila ako mrtvy chrobak nic sa nedialo (nepipala proste nic pritom RAMky boli dobre ) ked som RAMky vytiahol pipala ze nie su RAMky. Keby boli RAMky zle doska by pipala ze su RAMky v tahu.
- KatjushaMan
- Používateľ
Specialne pre tebaTom2871989 napísal: to KatjushaMan: Ako moze ist comp bez RAMky a comp moze ist aj ked su vadne RAMky , takze specialne pre teba to napisem este raz: Pokial boli RAMky v slotoch doska sa tvarila ako mrtvy chrobak nic sa nedialo (nepipala proste nic pritom RAMky boli dobre ) ked som RAMky vytiahol pipala ze nie su RAMky. Keby boli RAMky zle doska by pipala ze su RAMky v tahu.
A ne a ne
Osobne skusenosti mam s tym ze ked je vadna ramka dokaze umrtvit dosku a to bolo jedno z akou doskou som tu skusal
Ano je pravda ze dokaze signalizovat pipanim ale nie vzdy preto som napisal cosom napisal.
co sa tyka procesora ten sa najmenej kazy takze je vysoka pravdepodobnost ze pojde. A ako pisal vyssie roztocenie ventilatora s tym nema nic spolocne ci je funkcny
Jasne ja chapem,ale narazal som na to ze neviem ci je mozne odpalit procesor inak ako prehriatim,jedine ze by do neho doska pustila asi viac napatia
- KatjushaMan
- Používateľ
to hej to by sa vlastne tiez prehrial
Ale to mozes zistit az v druhej doske drzim palce nech funguje
Ale to mozes zistit az v druhej doske drzim palce nech funguje
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 22:32
Zdravim mam otazku, podobny problem mam aj ja PC ani nepipne ani ked vytiahnem RAMky. Vsetky ventilatory bezia len nechce nabehnut monitor a ani ziadne pipnutie. Na doske mi svieti kontrolka, ale to asi nie je podstatne aj tak mohla doska odist alebo sa mylim?
Vdaka
Vdaka
Sorry nemal som cas sem napisat,tazky vikend Ale doska nahodena a vsetko slape ako ma,takze dakujem za rady
- Maniak-007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Po 29. Nov, 2010, 21:45
HDChaosTheory napísal:Zdravim mam otazku, podobny problem mam aj ja PC ani nepipne ani ked vytiahnem RAMky. Vsetky ventilatory bezia len nechce nabehnut monitor a ani ziadne pipnutie. Na doske mi svieti kontrolka, ale to asi nie je podstatne aj tak mohla doska odist alebo sa mylim?
Vdaka
Doska