Asus ENGTX570 DCII nestabilná v BC2
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: Asus ENGTX570 DCII nestabilná v BC2
Aktualizoval som ovladac na 275.50, zahral som cca hodinku BC2 na povodnom napati a frekvenciach a zase padlo. Zajtra ide na RMA a dufam, ze to rychlo vybavia.
Spoiler: ukázať
Vela štastia pri rychlej reklamacii. potom sem napiš ako si pochodil s novou grafikou. PS: mam ju tiež v plane kupiť 

ako sa vlastne prejavi pad?mne zacal padat duke ale dirt sa vcera drzal.Brandoo napísal:Aktualizoval som ovladac na 275.50, zahral som cca hodinku BC2 na povodnom napati a frekvenciach a zase padlo. Zajtra ide na RMA a dufam, ze to rychlo vybavia.
padne len do win alebo s nejakou chybou?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
BC2 tak nejak vôbec nemá rado NV
stále sú problémy z ovládačmi

stále sú problémy z ovládačmi
nezabudni že majú na reklamačku mesiac v mojom prípade si dali dobre na čas aj keď vymenili kus za kus
P.S. BC2 je Battlefield Bad Company 2 ? nehral som tak skúsim stabilitu tam
keď to tak nemá rado NV
P.S. BC2 je Battlefield Bad Company 2 ? nehral som tak skúsim stabilitu tam

- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Aj mne to robilo divne veci pri BC2 

- dexterav
- Sponzor fóra gold
stačí mrknúť na patričné fora pri vydení nových ovládačov, samé BC2 

-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Tak podrobnejsi popis
Hram cca hodinku (nepadne vzdy v rovnakom case ... padalo aj pri prihlasovani napr.) a zrazu blikne obraz cierny obraz na 1 sekundu a potom biela obrazovka. Ked stlacim klavesy "tri prsty" (Ctrl, Alt, Delete) a potom cierna obrazovka je. Nasledne zase tri prsty a dostanem sa na plochu. V pozadi pri pade hry frekvencie grafiky padnu na najnizsie hodnoty rovno z 742MHz na 51MHz ... ziadna medzi frekvencia 405MHz a napise mi spravu, ze graficky ovladac prestal pracovat.
Pokial hra este bezi v pozadi, tak s kurzorom sa neda nic klikat, iba ked zapnem novy Task manager a z neho vypnem hru. Bez tohto kroku sa neda nic robit ... ako keby kurzor bol v pozadi aplikacii s ktorymi chcem pracovat.
Snad mi pozicaju daku nahradnu grafiku
Hram cca hodinku (nepadne vzdy v rovnakom case ... padalo aj pri prihlasovani napr.) a zrazu blikne obraz cierny obraz na 1 sekundu a potom biela obrazovka. Ked stlacim klavesy "tri prsty" (Ctrl, Alt, Delete) a potom cierna obrazovka je. Nasledne zase tri prsty a dostanem sa na plochu. V pozadi pri pade hry frekvencie grafiky padnu na najnizsie hodnoty rovno z 742MHz na 51MHz ... ziadna medzi frekvencia 405MHz a napise mi spravu, ze graficky ovladac prestal pracovat.
Pokial hra este bezi v pozadi, tak s kurzorom sa neda nic klikat, iba ked zapnem novy Task manager a z neho vypnem hru. Bez tohto kroku sa neda nic robit ... ako keby kurzor bol v pozadi aplikacii s ktorymi chcem pracovat.
Snad mi pozicaju daku nahradnu grafiku
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
nestabilná grafika... pošli to na rma... ale ak ti to robí iba pri BC2, tak neviem, neviem...
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
do dôvodu napíš že karta píska a je nestabilná .... nepíš iba u BC2 ale všade a vymenia ti ju neboj 

- dexterav
- Sponzor fóra gold
že nepíska zistia hned, a ak im nepadne inde nevymenia mu nič 

Asi tak ale ja som mu urobil v poslednej dobe také kšefty aj dohodil zákazníkov preto som bol pozvaný aj na test 580GTX v SLI a tak ďalej užívam si protekcie
P.S. už mám stiahnutý BC 2 idem to skúsiť dám vedieť
či ten môj zázrak dokáže 
EDIT: takže nepoteším ťa robí to aj mne biela obrazovka tri prsty čierna obrazovka a nič ... tvrdý reštart .... karta sa podtaktovala na 51 MHz a atď. ... jednoznačne je to spôsobené hrou, žiadna hláška ohladne ovládačov sa nekonala .... hm kto vie čí to je
EDIT2: po nainstalovani pribalených programov hra beží zatiaľ bez pádu ale musel som hodiť napätie n akarte vyššie lebo to hadzalo artefakty takty ostali nezmenené teplota 72 °C - fps. okolo 80 +- max nastavenie čo v hre ide rozlíšenie 1680x1050
EDIT3:
unáhlil som sa robí to ďalej dám ruku do ohňa že to kartou nieje v logu je pekne vidieť ako to spadlo s 1GHz na 51 MHz

P.S. už mám stiahnutý BC 2 idem to skúsiť dám vedieť

EDIT: takže nepoteším ťa robí to aj mne biela obrazovka tri prsty čierna obrazovka a nič ... tvrdý reštart .... karta sa podtaktovala na 51 MHz a atď. ... jednoznačne je to spôsobené hrou, žiadna hláška ohladne ovládačov sa nekonala .... hm kto vie čí to je
EDIT2: po nainstalovani pribalených programov hra beží zatiaľ bez pádu ale musel som hodiť napätie n akarte vyššie lebo to hadzalo artefakty takty ostali nezmenené teplota 72 °C - fps. okolo 80 +- max nastavenie čo v hre ide rozlíšenie 1680x1050
EDIT3:

unáhlil som sa robí to ďalej dám ruku do ohňa že to kartou nieje v logu je pekne vidieť ako to spadlo s 1GHz na 51 MHz