Synchronizacia suborov android - PC
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Synchronizacia suborov android - PC
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Podľa mňa každému vyhovuje niečo iné, práve preto nevieš povedať, ktorý je najlepší. Ako keby si vravel, či je lepší Intel/AMD, prípadne nVidia/AMD. Proste v niečom má klady to, v niečom tamto. Byť ja ako vývojár, beriem WP7/iOS. Keby som bol výrobca, tak volím to, čo ide najviac, teda Android. Proste každému sadne niečo iné. Takže si myslím, že taká blbosť to nie je. Napríklad porovnaj konfigurovateľnosť svojho WP7 s Androidom. Vyhrá Android. Porovnaj bezpečnosť. Vyhrá WP7. O tom to je.Snake napísal:Parádna blbosť, práveže v dnešnej dobe sa to už dáXenon napísal:Hovoriť, ktorý OS je zlý/dobrý sa v dnešnej dobe povedať nedá.
MaxMan: prípadne ešte SharePoint (treba SharePoint Server), a neviem ako je na tom nepodarek nanuk, ale tipujem, biedne, hlavne že mate Angry Birds Space ako prví
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Xenon: neodporuj hadovi, on má vždy pravdu.
Rovno idem vymeniť tú šunku s androidom za nejaký WP. Lebo snake povedal.
Rovno idem vymeniť tú šunku s androidom za nejaký WP. Lebo snake povedal.
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Pani, poprosim zdrzat sa OT (aj ty Snake ) Ja som sem prisiel po radu a nie polemizovat "kto ma vacsieho".... teda lepsieho
Teraz k veci:
Nepotrebujem striktne pristupovat cez wifi priamo na PC. Ak sa to nejako da rozbehat, kludne aj dropbox a pod. sluzby, avsak podmienkou je, aby som si ja mohol vybrat, ktore subory budem synchronizovat - cize nie ako ma napr. Dropbox - jeden adresar a tam musim kopirovat veci. Skusam stale hladat softy, ale zatial bez uspechu
Teraz k veci:
Nepotrebujem striktne pristupovat cez wifi priamo na PC. Ak sa to nejako da rozbehat, kludne aj dropbox a pod. sluzby, avsak podmienkou je, aby som si ja mohol vybrat, ktore subory budem synchronizovat - cize nie ako ma napr. Dropbox - jeden adresar a tam musim kopirovat veci. Skusam stale hladat softy, ale zatial bez uspechu
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
je este sugarsync. neviem ci tam sa neda nastavit aj folder
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Windows Live Mesh ti nestaci ? Samozrejme to ti ale robi iba medzi PC/Mac, nie do mobilu.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Vy nepoznate aplikaciu ktora sa pripoji na PC pomocou WiFi a browsuje v zidelanych adresaroch ? Astro file manager a File Expert. Pozeravam cez nich Dr.Househo a stahujem MP3 z mojho PC. Konkretne cez ten File Expert. Ten ma moznost sa pripojit aj na Online zdielacie sluzby. Stoji za to si ho nainstalovat, a je este aj free.
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
ako to robis cez astro? nepodarilo sa mi dostat do zdielanej zlozky. mal som aj ten fileexpert ale nemal som cas sa snim hrat
- MaxMan
- Redaktor
Tak stale bez vysledku Sugarsync nevie samostatne subory a taktiez File Expert. Sa mi nechce verit, ze vsetci synchronizuju len jeden adresar a nemaju to rozhodene po disku....
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Mne osobne cez Astro v pohode ide pripojiť sa na PC a prehliadať shared files.. či už sú to priečinky alebo len files. Môžem kopírovať filmy, hudbu prípadne ich prehrávať. Stači si doinštalovať SMB module a zadať IP + autentification
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
v SugarSyncu by bol problem nazdielat tie zlozky, kde su konkretne subory? ci su to nejake velke priecinky?
- MaxMan
- Redaktor
killswitch: tych priecinkov je niekolo a v nich su aj subory, ktore nepotrebujem (stovky). Cize je mi zbytocne ich tahat do mobilu na kartu. Idealne keby sa dali vybrat len konkretne subory.
Bamma_boy: skusal som File Explorer a ine softy na pripojenie k PC - aj fungovali, ale musel by som subory rucne kopirovat. Ak by som mal 3-4 subory, tak v pohode, ale mam ich desiatky a to rucne nechcem kopirovat
Bamma_boy: skusal som File Explorer a ine softy na pripojenie k PC - aj fungovali, ale musel by som subory rucne kopirovat. Ak by som mal 3-4 subory, tak v pohode, ale mam ich desiatky a to rucne nechcem kopirovat
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ja myslim, ze to ale tak nefunguje. ty sa na mobile prihlasis do sluzby a potom si az vyberas, co chces s cim robit. teda tie stovky suborov budu len v cloude, nie v mobile. ale mas pravdu, ze je zbytocne vobec nahravat stovky suborov kvoli par kusomMaxMan napísal:killswitch: tych priecinkov je niekolo a v nich su aj subory, ktore nepotrebujem (stovky). Cize je mi zbytocne ich tahat do mobilu na kartu. Idealne keby sa dali vybrat len konkretne subory.
podla mna ti to, co potrebujes ty, neponukne nikdo zdarma. take veci sa pouzivaju uz skor v korporatnej sfere a nechaju si za to firmy platit (viz snake). takze odporucam nahadzat par suborov do pozadovaneho priecinku a skusit SugarSync. proste ak to chces takto nejak free vyuzivat, tak sa musis malinko prisposobit.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
dropbox teraz vie zdielat aj rozne pricinky v PC ci nie?