Nový PC
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: Nový PC
Ano, ta fractalka je fajn: http://pc.zoznam.sk/fractal-design-core ... ene?page=7 a myslim, ked USB3 nevyuzivas pravidelne, tak to nebude pre teba nevyhoda. Ved doska ich ma na zadnom paneli.
Myslim, ze ten enermax je tiez dobry cooler, ved aj Gudas to v recke sam napisal. Na 3570K stacit urcite bude, kedze slabina odvodu tepla pri IB je medzi die a heatspreaderom a nie nad nim
Kludne ho zober, ak sa ti paci.
@Sky: to viem, ale stale idu ruka v ruke a myslim, su na rovnakej urovni
Myslim, ze ten enermax je tiez dobry cooler, ved aj Gudas to v recke sam napisal. Na 3570K stacit urcite bude, kedze slabina odvodu tepla pri IB je medzi die a heatspreaderom a nie nad nim

Kludne ho zober, ak sa ti paci.
@Sky: to viem, ale stale idu ruka v ruke a myslim, su na rovnakej urovni

-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Sep, 2011, 16:37
Re: Nový PC
Super chalani, díky moc.
Ten enermax je dobrý.
Mne by určite stačil, pretože taktovať som ešte nikdy ani neskúšal, ale chcel by som sa to naučiť. A nebudem zas chodit do nejakých závratných výšin
Vyskúšam čo dostanem z CPU bez zvýšenia napätia a potom budem klasicky taktovať, hrat sa s napätím a podobne.
Ak by som chcel dlhodobo prevádzkovať vyššie takty tak len niečo okolo 4 - 4,2 Ghz a to hádam dá aj chladič, aj doska
inač, som sa chcel ešte spýtat, ohladom tej grafiky. Ja som pôvodne chcel radeon HD 7850 od MSI, ale niekto mi radil aj od Sapphire. Viem, že obidve tie grafiky sú nereferenčné. Ale sú kompletne nereferenčné ? chcem tým povedať, že čí tam výrobca (MSI, Sapphire atd...) dalo svoj neref. chladič a zvyšok grafiky (PCB) je referenčný, alebo je grafika komplet nereferenčná (vrátane PCB) ?
Viem, že niektorý výrobcovia používaju referenčné PCB, ale ja by som rád komplet nereferenčnú grafiku. Viete mi zistit ako to je ? bol by som moc rád
.
Ten enermax je dobrý.
Mne by určite stačil, pretože taktovať som ešte nikdy ani neskúšal, ale chcel by som sa to naučiť. A nebudem zas chodit do nejakých závratných výšin

Ak by som chcel dlhodobo prevádzkovať vyššie takty tak len niečo okolo 4 - 4,2 Ghz a to hádam dá aj chladič, aj doska

inač, som sa chcel ešte spýtat, ohladom tej grafiky. Ja som pôvodne chcel radeon HD 7850 od MSI, ale niekto mi radil aj od Sapphire. Viem, že obidve tie grafiky sú nereferenčné. Ale sú kompletne nereferenčné ? chcem tým povedať, že čí tam výrobca (MSI, Sapphire atd...) dalo svoj neref. chladič a zvyšok grafiky (PCB) je referenčný, alebo je grafika komplet nereferenčná (vrátane PCB) ?
Viem, že niektorý výrobcovia používaju referenčné PCB, ale ja by som rád komplet nereferenčnú grafiku. Viete mi zistit ako to je ? bol by som moc rád

MB: MSI Z77A-GD55, CPU: Intel Core i5 3570K + Enermax ETS-T40-TB, RAM: Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, GPU: MSI R7850 Twin Frozr 2GD5/OC, HDD: WESTERN DIGITAL Caviar Green 1500GB 64MB cache, ODD: ASUS DRW-24B5ST/BLK/B/AS čierna, Case:Fractal Design Core 3000, PSU: Corsair TX650M