takže skontroloval som aj antivirusom a nič to nenašlo, takže buď to sposobuje ten jeden chybny blok na HDD alebo nejaky software, mate ešte nejake napady čo by to mohlo byť ?Bird napísal:diky za rychle odpovede chalani. momentalne nemam vela casu zatial som stihol len skontrolovat disk cez hd tune tu je vysledok
je tam jeden chybný blok, neviem či to je problém. a záložku HEALTH mam v HD tune prazdnu, nie je tam žiadne info, neviete prečo ?
idem ešte spustit antivirak
inak aj obrazky ikon sa mi nenačitaju, keď sa mi podari niečo otvoriť, tak po zatvoreni okna zostane nachvilu čierna kocka....
čo sa tyka toho aera, tak ono sa vypne, vtedy je ako keby sa zmenila tema na windows 7 basic, ale ona sa ešte prepne na windows klasicky štyl z XP, potom naspať na aero, a občas to spravi znova...
nepouzivam firefoxstefan.koval napísal:moze to byt kludne aj aktualizacia firefoxu. mne to robil jeden update
skusim dikyiOio napísal:Go to Task Scheduler.
Browse to Microsoft\Windows\Maintenance.
Disable the task named "WinSAT".
edit:podarilo sa mi dostat do vlastnosti pc a performance index je vyratany, a procesor nie je podla task managera vobec zatazeny, ramka zabrata len stvrtina
edit 2: do task scheduleru sa mi nepodarilo dostat. po par minutach to napisalo ze modul mmc neodpoveda, nieco v tom zmysle...