No fajn, tak som si nasiel trocha casu a dal update. Ty hovoris, ze krok spat, ja som naopak vcelku spokojny. Widgety uz na lock screene (zatial iba 3, ale urcite ich bude viac), profily a spominany rychly pristup k nastaveniam z horneho stavoveho riadku. Mimochodom.. ak ho potiahnes zo stredu nalavo, vysunies notifikacny panel, ale skus ho stiahnut dole viac od stredu doprava, kludne aj jednym prstom

podla mna fajn riesenie (a mas tam aj vstup do nastaveni). takze vymislene to je dobre a tie dva prsty je blud.. je iba potiahnutie od stredu na lavo a napravo.
Este som si vsimol v nastaveniach display > daydream. Daju sa tam zvolit hodiny ako analogove tak digitalne, nejaka colors + par widgetov (currents, photoframe, photo table).. pripada mi to ako novy mod, ktory sa ma zobrazit a do ktoreho sa tablet prepne na zaklade moznosti: ak je v docku, ak sa nabija alebo v oboch pripadoch.
no a nove, plne hodiny sa mne pozdavaju viac ako tie bodkovane
\\edit: celkom fajn je uplna zmena ui na klasicky tablet (lista dole, back, home, task na lavo hodiny, ikony' notifikacie na pravo) zmenou parametru ro.sf.lcd_density=xxx na 160 v subore system > build.prop vid:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1749501