Notebooky Asus vs. Acer : kvalita

Všetko o notebookoch, PDA, tablet PC ich problémoch...
jaffar
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jaffar »

No, pokial na to mas, tak dell je velmi dobra volba. V zaruke je velmi dobry a rychly servis, pozarucny tiez. Kvalita zodpoveda cene. V porovnani s nejakym acerom alebo msi a podobne je to neporovnatelne :lol: Ten divny slovesny tvar je umyselny :wink:
Používateľov profilový obrázok
Mrost
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 21. Sep, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa Mrost »

neviem ci je nejaky vyznamny rozdiel medzi asus a acer..oba su to low tech znacky aj ked niekedy vyrobia nieco lepsie...ja osobne mam acer 2413 uz skoro rok a som maximalne spokojny...ventas zapne len ked hram nieco narocne, a az na poskrabanie je vsetko 100%. a to ho stavim 10 hodin denne a hral som na tom vsetko mozne (samozrejme nie doom3 na plnych detailoch)...
wipe
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa wipe »

Mrost napísal:neviem ci je nejaky vyznamny rozdiel medzi asus a acer..oba su to low tech znacky aj ked niekedy vyrobia nieco lepsie...ja osobne mam acer 2413 uz skoro rok a som maximalne spokojny...ventas zapne len ked hram nieco narocne, a az na poskrabanie je vsetko 100%. a to ho stavim 10 hodin denne a hral som na tom vsetko mozne (samozrejme nie doom3 na plnych detailoch)...
si prvy clovek od ktoreho pocujem dobre slovo na lowend acer
Používateľov profilový obrázok
macgyver3
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 20. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa macgyver3 »

a asi je aj posledny ,co mam znamych tak nikto ACER nepovazuje z anic viac ako pisacie stroje ,alebo sem-tam aj nieco ine ako praca s offisom, no na serioznu pracu popri stalom prenasani, buchani, dobijani baterie ako pride nema acer najlepsie vyhliadky, ved staci pozriet z coho je vyrobeny case booku vsetko su to makke plasty a karbonove modely su od 60tis viac a za tie prachy s prehladom kupis Toshibu, dell ,IBM, jednoducho nieco "normalne"

Návrat na "Mobilné PC"